Doç. Dr. Servet Hali’den ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’e ziyaret « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 02:25

Doç. Dr. Servet Hali’den ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’e ziyaret

İyi Parti kadın politikaları Başkan Yardımcısı sayın Doç.Dr. Servet Hali beraberindeki İyi Partililerle geçtiğimiz günlerde Antakya TSO Başkanlığı seçiminde güven tazeleyen Hikmet Çinçin ve yönetimine hayırlı olsun ziyarettinde bulundu.

reklam
Doç. Dr. Servet Hali’den ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’e ziyaret
Son Güncelleme :

05 Şubat 2023 - 12:28

829 views

Doç. Dr. Servet Hali’den ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’e ziyaret
İyi Parti kadın politikaları Başkan Yardımcısı Doç.Dr. Servet Hali beraberindeki İyi Partililerle geçtiğimiz günlerde Antakya TSO Başkanlığı seçiminde güven tazeleyen Hikmet Çinçin ve yönetimine hayırlı olsun ziyarettinde bulundu.


Ziyaretler de heyet Sanayi, ticaret, tarım ve turizm bakımından yüksek potansiyele sahip olan ilimizin gelişmesi açısından yapılması gerekenler hakkında bilgi alışverişinde bulundular.
Vergi ödeme oranı bakımından ülkede üst sıralarda olan Hatayımızın kalkınması için iktidar tarafından gereken yatırım desteğini alamadığı ifade edildi.


Ticaret Odası Başkanı ve yönetimine, Millet İttifakının farklı siyasi görüşlerde olmalarına rağmen ülke menfaatleri için birarada olan Mutabakat metni hakkında bilgi verdi.

İyi Parti Kadın Politikaları Başkan Yardımcısı olan Servet Hali İyi partinin Kalkınma politikaları ve Kadın Politikaları hakkında bilgi verdi. Baskan Hali ,İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in toplumsal şiddet, özellikle kadına şiddet ve çocuk istismarı hususundaki hassasiyeti nedeniyle İstanbul Sözleşmesini uygulama konusunda ki kararlılığından bahsetti.
Yarının Türkiyesi’nin ümidi olan çocuklar ve gençlere yönelik parti projeleri hakkında bilgi verdi.
Antakya TSO Başkanı Hikmet Çinçin’de ilimizin tespit ettikleri genel sorunları hakkında hazırladıkları raporu İyi parti heyetine sundu. Genel Merkez Yöneticisi olan Doç.Dr. Servet Hali raporu inceleyip Partimizin ilgili birimlerine ileteceğini söyledi. STK ve Oda Başkanlıklarının gerek ülkemizin
gerekse ilimizin gelişiminde daha etkin rol almasının önemini vurguladı. Toplumun sorunlarının çözümü toplumun gelişmesi ancak STK ların ve Oda Başkanlıklarının görüşleri ve önerileri dikkate alınması ile olacağını belirten Başkan Hali, Antakya TSO nun bu hususta çok duyarlı bir sivil toplum kuruluşlarının başında geldiğini söyledi.
Nazik ev sahiplikleri dolayısıyla, Başkan Çinçin ve heyetine teşekkür etti, yeni dönemin ilimize hayırlar getirmesini temenni edip başarılar diledi.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.