DOÇ. DR. SERVET HALİ “BUGÜN FİDAN YARIN NEFES” ETKİNLİĞİNE KATILDI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

1 Mayıs 2024 - 00:59

DOÇ. DR. SERVET HALİ “BUGÜN FİDAN YARIN NEFES” ETKİNLİĞİNE KATILDI

İYİ PARTİ Türk Dünyası Başkan Yardımcısı ve Kurucular Kurulu Üyesi Doç. Dr. Servet HALİ, 21-26 Mart Ormancılık Haftası münasebetiyle hayata geçirilen “Bugün Fidan Yarın Nefes” kampanyasında
Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri ile birlikte fidan dikme etkinliği düzenledi.

reklam
DOÇ. DR. SERVET HALİ “BUGÜN FİDAN YARIN NEFES” ETKİNLİĞİNE KATILDI
Son Güncelleme :

23 Mart 2022 - 18:00

198 views

DOÇ. DR. SERVET HALİ “BUGÜN FİDAN YARIN NEFES” ETKİNLİĞİNE KATILDI.
İYİ PARTİ Türk Dünyası Başkan Yardımcısı ve Kurucular Kurulu Üyesi Doç. Dr. Servet HALİ, 21-26 Mart Ormancılık Haftası münasebetiyle hayata geçirilen “Bugün Fidan Yarın Nefes” kampanyasında Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri ile birlikte fidan dikme etkinliği düzenledi.


Siyasi kimliğinin yanı sıra eğitimci kimliğiyle de ön planda olan Doç. Dr. Servet HALİ’nin öncülüğünde
düzenlenen etkinlik, Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Fakültesi kampüsünde düzenlendi.

REKLAM

Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında düzenlenen etkinlikte Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri tarafından fidan dikimi gerçekleştirildi. “Bugün Fidan Yarın Nefes” sloganıyla
yapılan etkinliğe Hatay Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri de destek verdi.
Etkinlik hakkında değerlendirmelerde bulunan İYİ PARTİ Türk Dünyası Başkan Yardımcısı ve Kurucular Kurulu Üyesi Doç. Dr. Servet HALİ şunları söyledi:
“Bugün küresel ölçekte tartışılan en önemli konuların başında iklim krizi geliyor. Bu kriz, temiz su kaynaklarına erişim, kıtlık, çevre kirliliği ve yetersi kalkınma gibi sorunları da beraberinde getiren bir olumsuzluk. Bu sorunu çözmenin en pratik yöntemi ise ağaçlandırmayı sürdürülebilir hale getirmek.

REKLAM

Çünkü hayat kaynağımız olan ormanlar, bahsettiğim bu sorunların giderilmesinin yegâne unsuru durumunda. Bu konuda farkındalık yaratmak için öğrencilerimizle birlikte bu etkinliği düzenledik. Ağaç Bayramı dolayısıyla düzenlediğimiz bu etkinlikte, öğrencilerimizin heyecanına ortak olmaktan büyük bir keyif aldım. Bu etkinliğin, Türk kültürünün önemli değerlerinden biri olan Nevruz bayramın denk gelmesi de beni ayrıca mutlu etti. Katılım sağlayan öğrencilerimize ve yetkililere teşekkür ediyorum.”

REKLAM

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.