DEVA Hassa’da başkan Zekeriya Aşık « Hatay Yeni Haber Gazetesi

15 Mayıs 2024 - 10:13

DEVA Hassa’da başkan Zekeriya Aşık

Deva Hassa İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi’nde başkanlığa Zekeriya Aşık seçildi.

reklam
DEVA Hassa’da başkan Zekeriya Aşık
Son Güncelleme :

10 Eylül 2021 - 15:42

234 views

DEVA Hassa’da başkan Zekeriya Aşık

Deva Hassa İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi’nde başkanlığa Zekeriya Aşık seçildi.

REKLAM

Kongreye Genel Başkan Yardımcısı ve Merkez Teşkilat işleri Başkanı Sadullah Ergin, İl Başkanı Sabit Coşkun, ilçe başkanları ve partililer katıldı. Kongrede divan kurulu Emine Ateşer, Ayşe Vural, Sümeyra Dönmez, Murat Hocamoğlu ve Recep Çolakoğulları’ndan oluştu.

    

ERGİN: ZULÜM İLE ÜLKE YÖNETMEYE SON VERECEĞİZ

Deva Partisi Kurucu üyelerinden ve eski Adalet bakanı Sadullah Ergin Hassa 1.Olağan Kongresinde konuştu. Ergin, “Baskı düzeni son bulacak, ekonomide gerçek rakamları açıklayacağız. Bu ülkede baskı ile korkutma ile zulüm ile ülke yönetmeye son vereceğiz. Ülkemiz de yaşanan her türlü sorunu, yaşanan olumsuzlukları halkımıza dürüstçe anlatıp, hiç kimseye hakaret etmeden, incitmeden, küstürmeden anlatıp, ülkemizin siyasetine yeni bir soluk olup temiz siyaset yapmak için çalışmalarımıza başladık. Bundan sonraki çalışmalarımız daha da güçlenerek devam edecek. Yarınlarımızı daha güçlü ve daha sağlam olarak inşa edeceğiz. Hassa 1.Olağan kongremiz Hatay’ımıza hayırlı olsun” dedi.

COŞKUN: DEVA İKTİDARINDA ÇİFTÇİ MİLLETİN EFENDİSİ OLACAK

DEVA Partisi İl Başkanı Sabit Coşkun, “Hassa’da ürününden yeterli geliri elde edemeyen çiftçilerimiz var. Esnafımız da istediği geliri elde edemiyor. Bizim iktidarımızda çiftçi yeniden milletin efendisi olacak. Kendi parasını işçisi mağdur olmasın diye işçisine veren esnaflarımız için güzel günler yakında. İnşallah Hassa’dan yanan ateş, iktidar ile taçlanacak ve DEVA iktidarında vatandaşlarımız rahat nefes alacaklardır. İlçe kongremizin hayırlara verile olmasını temenni ediyor, hepinizi selamlıyorum” dedi.

AŞIK: GİDİLMEDİK YER BIRAKMAYACAĞIZ

DEVA Partisi Hassa İlçe Başkanı Zekeriya Aşık yaptığı konuşmada, “Bugün bu kalabalığı görünce bu davaya olan inancım daha da arttı. Biz DEVA Partisi Hassa olarak çalınmadık kapı kalmayıncaya, gidilmedik bir karış yer kalmayıncaya kadar ilçemizde çalışmaya devam edeceğiz. Yorulacağız ama bütün bu çabamızın sonucunda inşallah iktidara ulaşacağız. Bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir yiğidi, bir yiğit de bir ülkeyi kurtarır sözünde olduğu gibi bizler de 1 kişiyiz demeyelim ve kendimizin farkında olalım. Bu davaya gönül veren herkesi sevgiyle selamlıyorum. Kongremize tekrar hoşgeldiniz diyorum” dedi.

Haber: Levent AŞKAR

reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.