DEFNE’Yİ GÜZELYURT YÖNETECEK « Hatay Yeni Haber Gazetesi

23 Nisan 2024 - 13:41

DEFNE’Yİ GÜZELYURT YÖNETECEK

reklam
DEFNE’Yİ GÜZELYURT YÖNETECEK
Son Güncelleme :

27 Mart 2019 - 14:00

164 views

DEFNE’Yİ GÜZELYURT YÖNETECEK

Demokratik Sol Parti (DSP) Defne Belediye Başkan Adayı Mehmet Güzelmansur, 31 Mart yerel seçimleri çerçevesinde seçim gezilerini sürdürüyor.

Defne’de mahalle mahalle gezerek projelerini yerinde anlatan Güzelyurt seçim gezileri kapsamında Cumbalı Sitesi’nde vatandaşlarla buluştu. Sümerler Mahallesi’nde kurulan semt pazarında esnafı ziyaret eden Güzelyurt esnafın sorunlarını dinledi ve notlar aldı. Esnafın yanında olduğunu belirten Güzelyurt, Defne’nin yaşanabilir bir ilçe olması için vatandaşlarla birlikte katılımcı belediyecilik anlayışıyla yönetileceğini belirtti. Buradan sonra Gültepe Mahallesi’nde vatandaşlara seslenen Güzelyurt kendisini karşılayan coşkulu kalabalıktan destek istedi.

DEFNE’Yİ HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Elektrik Mahallesi’nde vatandaşlara Defne’yi hep birlikte yöneteceği sözünü veren Güzelyurt ardından Akdeniz Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Güzelyurt buradaki konuşmasında, “Halkımız, Defne’mizin sorunlarının değişimle ve birlikte yönetimle çözüleceğinden emin. Birlikte başaracağız, birlikte yöneteceğiz, birlikte aydınlık günler göreceğiz” ifadelerini kullandı. Aşağıokçular Mahallesi’nde coşkulu kalabalık tarafından karşılanan Güzelyurt, “Aşağıokçular Mahallemizde bizleri büyük bir coşkuyla ağırlayan ve değişimin getireceği birlikte yönetim ilkesiyle çağdaşlaşacak Defne için gün sayan halkımıza teşekkür ediyorum. Birlikte yöneterek insanca yaşamaya ve projelerimizle Defne’mize değer katmaya geliyoruz” dedi.

Harbiye’de esnaf ziyaretlerini sürdüren Güzelyurt esnafla tek tek selamlaştı ve çalışmalarında başarılar dileyerek destek istedi. Defne Belediyesi Harbiye ve Subaşı ek hizmet binalarını ziyaret eden Güzelyurt ardından 2018 Altın Defne Edebiyat ödül törenine katıldı.

Antakya OSB ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan Güzelyurt, “Antakya Organize Sanayi Bölgesi(OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Kabaali’yi ziyaretimizde, Defne’mizde üretim ve istihdamın arttırılması konusunda hayata geçireceğimiz projelerimizi paylaştık. OSB’deki emekçi kardeşlerimizle beraber öğle yemeği yedik ve sorunlarını dinledik. İşçi ve emekçilerimizin haklarını sonuna kadar savunacağımızı bir kez daha dile getirdik” şeklinde konuştu. (Haber/Fotoğraf: Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.