DEFNE’DE 23 NİSAN COŞKU İLE KUTLANDI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 09:06

DEFNE’DE 23 NİSAN COŞKU İLE KUTLANDI

reklam
DEFNE’DE 23 NİSAN COŞKU İLE KUTLANDI
Son Güncelleme :

25 Nisan 2019 - 11:14

169 views

DEFNE’DE 23 NİSAN COŞKU İLE KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında binlerce öğrenci ve veliler Sümerler Amfi Tiyatro’da bu anlamlı günde bir araya geldi.

Öğrencilerin yaptığı gösteriler ve günün anlam ve önemine vurgu yapan konuşmalar yapıldı.

 

Etkinliğe Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, Defne Belediye Başkanı Amfi Tiyatro, Defne Belediyesi Yetkilileri, birim müdürleri, eğitimciler ve vatandaşlar etkinliğe katıldı.

Çocukların yaptığı birbirinden güzel ve ilginç koreografilerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşku ile kutlandı.

Defne Kaymakamı Nevzat Şengök’ün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın anlam ve önemi hakkında yaptığı konuşmanın ardından gösteriler başladı. Çocukların yüzlerindeki heyecan ve mutluluk objektiflere yansıdı.

 

Defne Belediyesi bu etkinlikler sırasında Sümerler Amfi Tiyatro’nun önüne kurduğu balon park, yüz boyama standı ve palyaço etkinlikleri ile oldukça büyük ilgi gördü. Defne Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğine katılan tüm çocuklara pamuk şeker ikramında bulundu. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.