DEFNE İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 02:58

DEFNE İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

reklam
DEFNE İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ
Son Güncelleme :

06 Mart 2019 - 10:17

191 views

DEFNE İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Güzel, Defne İçin Yapacağı Projeleri Anlattı

Millet İttifakı Defne Belediye Başkan Adayı İbrahim Güzel, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Vatandaşlar arasında oldukça sevilen Güzel, Defne’de hizmet veren Sivil toplum kuruluşları ve dernekleri ziyaret etti. Güzel’e ziyaretlerinde CHP Defne İlçe Başkanı Ali Kemal Yeşiloğlu ve çok sayıda partili eşlik etti.

Güzel, ilk olarak Eczane Teknisyenleri derneğinde eczacılarla bir araya geldi. Buradaki temasların ardından TOSYÖV Vakfı’na ziyarette bulunan Güzel, Defne’de istihdamın arttırılması için üyelerle istişarelerde bulundu. Defne’nin inanç ve kanaat önderlerinden Ali Yeral ve kurucusu olduğu EHDAV Vakfı’nda temaslarda bulunan Güzel, Defne Avcılar ve Atıcılar Derneğinin üyeleri ile bir araya geldi. Burada Defne’de yapılması düşünülen projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Çekmece Şoförler Kooperatifi Başkanı ve üyeleri ile bir araya gelen Güzel, burada şoför esnafının sorunlarını konuştu. Uğur Mumcu Sosyete Pazar’ı esnafını ziyaret eden Güzel burada esnaflarla Defne’nin geleceği için neler yapılabileceğini değerlendirdi. Elektrik Mahallesi muhtarı Nihat Derviş ve vatandaşlarla bir araya gelen Güzel, burada başkanlığı süresince Defne’de yapılacak çalışmaları anlattı.

 Ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Millet İttifakı Defne Belediye Başkan Adayı İbrahim Güzel, “Emin adımlarla güzel günlere yürüyoruz. Uğur Mumcu Sosyete Pazar’ı esnafımızı ziyaret ettik. Emekçi dostlarımız ile Defnemizin geleceği için neler yapılabileceğini değerlendirdik, büyüklerimizin hayır duasını aldık. Elektrik Mahallesi muhtarımız Nihat Derviş ve değerli mahallelimiz ile bir araya geldik. Mahallemiz ile ilgili atılması gereken adımları konuştuk. Birlikte çalışarak gerekli adımları atacağız. Çekmece Şoförler Kooperatifi Başkanımız ve üyelerimiz ile bir araya gelerek dostlarımızın sorunlarını konuştuk. Neler yapılabileceği konusunda fikirlerini aldık. Kooperatifimizin görüşleri ile sorunlarını çözmek adına göreve başlar başlamaz girişimlerimizi başlatacağız. Defne Avcılar ve Atıcılar Derneğimizin değerli üyeleri ile bir araya geldik. İlçemiz için yapılması gereken çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Kardeşliğin kenti Defnemizin inanç ve kanaat önderlerinden Ali Yeral ve kurucusu olduğu EHDAV Vakfı değerli üyeleri ile bir araya geldik. Bizler asırlardır bu topraklarda kardeşçe yaşadık. Kardeşliğimizin ve huzurumuzun devamlılığı için her şeyi yapacağız. TOSYÖV Vakfı değerli Başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldik. Defne ilçemizde iş ve istihdamın arttırılması için yapılabilecek çalışmalar üzerine konuştuk. Eczane Teknisyenleri Derneğimizde Başkanımız değerli üyelerimiz ile bir araya geldik. Dostlarımız ile yapılması gereken çalışmalar, yol haritamız üzerine konuştuk. Derneklerimizin fikirleri ile daha güzel bir Defne kurmak için yola çıktık. Defne’miz Güzel olacak” ifadelerini kullandı. (Haber/Fotoğraf: Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.