Defne Hastanesi’nden başarılı operasyon « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 05:53

Defne Hastanesi’nden başarılı operasyon

Hatay’ın sağlık sektörünün etkili kuruluşu Özel Defne Hastanesi alanında uzman hekim kadrosu ile gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

reklam
Defne Hastanesi’nden başarılı operasyon
Son Güncelleme :

13 Ağustos 2022 - 14:23

346 views

Defne Hastanesi’nden başarılı operasyon

Hatay’ın sağlık sektörünün etkili kuruluşu Özel Defne Hastanesi alanında uzman hekim kadrosu ile gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar ile adından söz ettirmeye devam ediyor.<

Reklam

Daha önce farklı hastanelerde 3 defa açık kalp ameliyatı olan ve nefes darlığı şikayeti ile Özel Defne Hastanesine gelen bir hasta, Kardiyoloji ve kalp damar cerrahisi ekibi tarafından gerçekleştirilen 4. Açık kalp ameliyatı ile sağlığına kavuştu.

Reklam

HASTANE YÖNETİMİ DOKTORLARINI KUTLADI
Hastane Yönetimi tarafından yapılan açıklamada:”Daha önce dış merkezlerde 3 kere açık kalp ameliyatı olan ve kalp kapağı değişen hastamız ciddi nefes darlığı ile hastanemiz Kardiyoloji Uzmanı Doç Dr Mustafa Kurt’a başvurdu. Yapılan muayene ve kalp ultrasonu sonucu daha önce değişimi yapılmış olan kalp kapağının (mıtral kapak ) çalışmadığı kalp fonksiyonlarının zayıfladığı saptandı. Hasta acil olarak Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanlarımız Prof Dr Gökhan Gökaslan, Doç Dr Erkan Kaya ve Op Dr Vecih Keklik açık kalp ameliyatına alınarak çalışmayan kapak değiştirildi. Etkilenen diğer kapakların onarımı yapıldı. 4. Kere kalp kapağından opere edilen ve zorlu bir süreç geçiren hastamız şifa ile taburcu edildi. Kardiyoloji ve kalp damar cerrahisi bir ekip işidir.Erken tanı hayat kurtarır iyi hekim hayata bağlar .”denildi.

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.