“Defne eğitimde marka” « Hatay Yeni Haber Gazetesi

3 Mayıs 2024 - 11:50

“Defne eğitimde marka”

2022-2023 eğitim-öğretim dönemi öncesinde tüm hazırlıklarını tamamlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan ilçeyi eğitimde marka yapma yolunda ilerliyor.

reklam
“Defne eğitimde marka”
Son Güncelleme :

19 Eylül 2022 - 23:19

238 views

“Defne eğitimde marka”

2022-2023 eğitim-öğretim dönemi öncesinde tüm hazırlıklarını tamamlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan ilçeyi eğitimde marka yapma yolunda ilerliyor.

Geçtiğimiz sezonu sıfır hata ile tamamlayarak Hatay’ın en başarılı ilçelerinden olan Defne’de aynı başarının bu dönemde de tekrar edilmesi için tüm hazırlıklar tamamlandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan öncülüğündeki milli eğitim camiasının her ferdinin başarıya olan katkısı ile ilçede destan yazıldı.

YENİ DÖNEMDE ÇALIŞMALARDA AKSAMA OLMAYACAK

Defne’de yeni eğitim-öğretim sezonunda aksama olmaması adına tüm hazırlıkların son kez değerlendirildiği trafik ve okul güvenliği toplantısı gerçekleştirildi. Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi Konferans Salonunda Defne Kaymakamı Kadir Okatan başkanlığında yapılan toplantıya Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Sağlık Müdürü, İlçe Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü, İl Emniyet Trafik Şube Müdürlüğü temsilcisi, Defne Şoförler Odası Başkanı, Okul müdürleri, okul aile birliği başkanları katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantının açılış konuşmasını Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan yaptı. Gülistan yaptığı konuşmada ”Defne eğitim camiası olarak hep birlikte akademik başarısı yüksek olan ilçemizde amaçlarının akademik başarının yanında ahlaki değerlerine bağlı iyi insanlar yetiştirmek olduğunu söyleyerek” toplantıya katılım sağlayan herkese teşekkür etti. Defne Kaymakamı Kadir Okatan değerlendirmelerde bulunarak, ”Defne’de çocuklarımızın eğitimi için ne gerekiyorsa hep birlikte yapacağız, her türlü tedbiri alacağız 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. Toplantıya katılanların istek ve görüşlerinin alınmasından sonra toplantı Defne Kaymakamı Kadir Okatan iyi dilekleri ile sonlandırıldı.

İLK ZİYARET SÜMERLER ORTAOKULUNA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan yeni eğitim yılının ilk ziyaretinde Sümerler Ortaokulu’nda incelemelerde bulundu. Ziyaret esnasında Okul Müdüründen okulun genel durum ve ihtiyaçları hakkında bilgiler aldı. Öğretmenlerle ve öğrencilerle de sohbet ederek isteklerini dinleyen Müdür Kemal Gülistan idarecilere, öğretmenlere ve öğrencilere 2022- 2023 Eğitim Öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunarak, başarılar diledi.

DEMİRLİ’DEN DEFNE’YE TAM NOT

Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cihad Demirli Defne’de eğitim kurumlarındaki son hazırlıkları denetleme amacıyla M. Fehmi Çankaya İlkokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyaret esnasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan’dan Defne’deki eğitim öğretim faaliyetleri, okul, öğrenci ve öğretmen durumları ile ilgili bilgiler alan Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cihad Demirli yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi.

 

MORKOÇ İLÇEDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Tuncay Morkoç Mustafa Kemal Akbay İlkokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Bir dizi ziyaretler için Defne’de bulunan Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Tuncay Morkoç İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan ile birlikte Mustafa Kemal Akbay İlkokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundular. Ziyaret esnasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan’dan Defne’deki eğitim öğretim faaliyetleri, okul, öğrenci ve öğretmen durumları ile ilgili bilgiler alan Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Tuncay Morkoç yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi.

YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA DA ÜSTÜN SORUMLULUK ANLAYIŞIYLA HAREKET EDECEĞİZ

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan 2022-2023 Eğitim Öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Gülistan üstün sorumluluk anlayışıyla geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da göreve devam edeceklerini belirtti. Müdür Gülistan mesajında;’’Sevgili Öğrenciler, 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında da yeteneklerinize ve isteklerinize göre yeni başarılar tatmanızı arzularken; derslerinizde, sportif, sanatsal ve kültürel etkinliklerinizde sorumluluk sahibi olarak programlı ve sistemli çalışmayı kendinize ilke edininiz. Öğretmenleriniz ve arkadaşlarınızla sevgi, saygı temeline dayalı, hedefini belirlemiş, gayretli öğrenciler olarak başarılı bir öğretim yılı geçireceğinize inanıyor ve kucak dolusu sevgilerimi sunarken; size yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diliyorum. Değerli Meslektaşlarım, Çocuklarımız ve yarınlarımız değerlidir; onları eleştirel ve yaratıcı düşünen, iletişim becerileri gelişmiş, araştıran, sorgulayan, problem çözebilen, bilgi teknolojilerini kullanabilen, girişimci, bütün bu becerileri etkili ve güzel kullanabilen bireyler olarak yetiştirmek bizim asli görevimizdir. 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının hep birlikte yeni mutluluk ve başarılara tanıklık edecek güzel bir yıl olmasını diliyorum. Değerli Veliler, Çocuklarımızın yetişmesinde sizlerin katkısı çok büyüktür. Olumlu ve yönlendirici desteğinizle, aynı zamanda çocuklarınıza yapacağınız rehberlikle özgüvenlerini kazanmalarına katkı sağlayacaksınız. Bunları yaparken okul-aile işbirliği esasına dayalı olarak öğretmen ve okul yönetimi ile sürekli iletişim içerisinde olacağınıza inanıyorum. 2022-2023 Eğitim Öğretim yılının tüm meslektaşlarıma, Öğrencilerime ve Velilerimize Sağlık, huzur ve başarı getirmesini temenni ederim. Yeni Eğitim-Öğretim Yılınız Hayırlı Olsun” ifadelerini kullandı.

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan ilçede eğitimin aksamadan devam etmesi için gecesini gündüzüne katarak çalışmalarına devam ediyor.

Reklam

Reklam

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.