DEFNE BELEDİYESİ’NDEN İBADETHANE TEMİZLİĞİ ÇALIŞMASI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 23:46

DEFNE BELEDİYESİ’NDEN İBADETHANE TEMİZLİĞİ ÇALIŞMASI

reklam
DEFNE BELEDİYESİ’NDEN İBADETHANE TEMİZLİĞİ ÇALIŞMASI
Son Güncelleme :

29 Mayıs 2019 - 14:05

184 views

DEFNE BELEDİYESİ’NDEN İBADETHANE TEMİZLİĞİ ÇALIŞMASI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’in talimatlarıyla; Temizlik İşleri ekipleri, vatandaşların uğrak yerleri olan ibadethanelerin temizlik ve hijyenini sağlamaya yönelik çalışmalar gerçekleştiriyor.

Dört koldan çalışan ekipler son olarak Dursunlu Mahallesi Hz.Hıdır Türbesinde olduklarını, Türbe’nin etrafında bulunan kesim yerlerinde adakların yapıldığını, vatandaşların sıklıkla ziyaret ettikleri ibadethanelerin düzenli bakımını sağlamak ve halkın sağlığına duyarlı davranmak adına yoğun mesai harcadıklarını ifade ettiler.

Ekiplerin aralıksız çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, her zaman temiz ve hijyenik olması gereken ibadethanelere verilen önem adına, duyarlılıklarından dolayı ekiplere teşekkür ettiler.        (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.