DEFNE BELEDİYESİ’NDEN DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 21:11

DEFNE BELEDİYESİ’NDEN DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARI

reklam
DEFNE BELEDİYESİ’NDEN DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARI
Son Güncelleme :

22 Mayıs 2019 - 14:38

151 views

DEFNE BELEDİYESİ’NDEN DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARI

Defne Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, İbadethanelerde ihtiyaç duyulan ve ihbarda bulunan vatandaşların evlerinde ve bahçelerinde ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmaları uyguluyor.

Düzenli periyotlarla uygulanan ilaçlama işlemleri, belli bir program dâhilinde devam ediyor. Dezenfeksiyon çalışmalarında kullanılan ilaçlar: mantar, bakteri ve her türlü virüse, pire, kene, hamam böceği, yılan ve fare ile mücadelede oldukça etkili.

İlçe genelindeki İbadethanelerin, evlerin ve bahçelerin ilaçlama çalışmaları gerçekleştiren ekipler; tuvalet, çöp kutuları, çöp bidonları, merdiven ve duvarlar olmak üzere i iç-dış dezenfeksiyonunu sağladılar.

Vatandaşların sağlığını her şeyden üstün tuttuklarını ifade eden ekipler: “Kutsal mekânlarda, ev ve bahçelerde gerçekleştirdiğimiz ve aksatmadan sürdüreceğimiz ilaçlama çalışmaları ile daha temiz ve sağlıklı bir ortamda sürdürmeye devam edeceklerdir” dedi.

(Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.