DEFNE BELEDİYESİ YAZ KURSLARI BAŞLADI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

18 Nisan 2024 - 13:56

DEFNE BELEDİYESİ YAZ KURSLARI BAŞLADI

reklam
DEFNE BELEDİYESİ YAZ KURSLARI BAŞLADI
Son Güncelleme :

05 Temmuz 2017 - 16:31

190 views

Defne Belediyesi’nin çocuklara karne armağanı olarak açtığı yaz kursları start aldı.

Dursunlu ve Çekmece sahalarında 180 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen Futbol Kursu ile Dursunlu Yüzme Havuzunda 400 öğrencinin eğitim alacağı Yüzme Kursu 3 Temmuz Pazartesi Günü başladı.

Her öğrencinin, haftanın 3 günü yüzme dersi alacağı kurs, gün içinde 2 ayrı seans olarak veriliyor.

İlk kurs günlerinde oldukça mutlu ve heyecanlı oldukları gözlenen çocuklar, sportif aktivitelerle uğraşıyor olmanın sevincini yaşıyor.

         BAŞKAN YAMAN YÜZME KURSU’NDA ÇOCUKLARI YALNIZ BIRAKMADI

Defne Belediye Başkanı Op.Dr İbrahim Yaman, yüzme kursunun açılış törenini Defneli çocuklarla beraber gerçekleştirdi.

Çocukların yüzlerindeki mutluluğun her şeyden değerli olduğunu ifade eden Başkan Yaman, “Tüm uğraşımız, geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi, en güzel şartlarda eğitim görmelerini, tatillerini dahi kendilerine en yararlı olacak şekilde değerlendirmelerini sağlamak; onlar adına güzel işler yapmak içindir. Enerjilerini pozitif alanlarda harcayacaklarını düşündüğümüz Futbol ve Yüzme kurslarımız ile çocuklarımızın sportif faaliyetlerle uğraşacak olmaları bizi mutlu ediyor. Çocuklarımız için gerçekleştirmeyi planladığımız güzel projelerimiz var. Defneli çocuklarımızın kültür, sanat ve spor alanlarında aktif olarak yer almalarını oldukça önemsiyoruz.” sözlerine yer verdi.

Başkan Yaman, çocuklara t-shirt hediye ederek onlarla hatıra fotoğrafı çekildi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.