DEFNE BELEDİYESİ “HALK MASASI” 7-24 HİZMETTE « Hatay Yeni Haber Gazetesi

18 Nisan 2024 - 13:29

DEFNE BELEDİYESİ “HALK MASASI” 7-24 HİZMETTE

reklam
DEFNE BELEDİYESİ “HALK MASASI” 7-24 HİZMETTE
Son Güncelleme :

28 Mayıs 2019 - 15:09

160 views

DEFNE BELEDİYESİ “HALK MASASI” 7-24 HİZMETTE

Defne Belediyesi’nin; halkın istek, öneri ve şikâyetleri ile ilgili isteklerine çok rahat ulaşabilmesi hedefi ile kurduğu Halk Masası Birimi yoğun mesai ile çalışmaya devam ediyor.

444 53 24 numaralı telefon ile vatandaşların belediye ile iletişimini, sorunlarının çözümü ve gerektiğinde ilgili birimlere aktarımını sağlamanın yanı sıra Halk Masası Whatsapp hattı kurarak 7 gün 24 saat boyunca 0538 095 81 18 numaralı hat ile bir telefon kadar yakın olduklarını ifade ettiler.

Defne Belediyesi’nin misyon ve vizyonuna en uygun şekilde, vatandaşların memnuniyetini sağlayarak, kaliteli hizmet ve insan odaklı bir anlayış içerisinde değer yaratan bir iletişim merkezi olmayı hedefleyen Halk Masası; vatandaşların, şu an 3 ayrı binada hizmet vermek durumunda olan Defne Belediyesi’ne ulaşım ve iletişimde yaşadıkları sıkıntılarında çözümünü sağlıyor. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.