DASİFED’ten HAGİAD Yönetim Kurulu’na Hayırlı Olsun Ziyareti « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 08:50

DASİFED’ten HAGİAD Yönetim Kurulu’na Hayırlı Olsun Ziyareti

reklam
DASİFED’ten HAGİAD Yönetim Kurulu’na Hayırlı Olsun Ziyareti
Son Güncelleme :

20 Temmuz 2016 - 14:47

168 views

        DASİFED’ten HAGİAD Yönetim Kurulu’na Hayırlı Olsun Ziyareti

Doğu Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu (DASİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet KILIÇLAR ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Mayıs ayında gerçekleşen Genel Kurul’da seçilen Fevzi Zekvan BARUTÇU Başkanlığındaki ,Hatay Genç İşadamları Derneği (HAGİAD) yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen ziyarette, Hatay’da iş dünyasının temsilen faal olarak çalışan sivil toplum kuruluşlarının, Hatay’ın menfaati için işbirliği halinde olması gerekliliğine vurgu yapıldı ve ileriki zamanlarda,ortak projelerin hayata geçirileceği belirtildi.

HAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Zekvan BARUTÇU, DASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet KILIÇLAR ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni ağırlamış olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederken ’’ Birlikte hareket ederek bir olma ve birlik olmanın önemi konusunda hem fikir olarak umut ediyorum ki birlikte çok önemli projelere imza atacağız.’’dedi.

Ziyaret DASİFED Başkanı Mehmet KILIÇLAR’ın ,HAGİAD Hatıra Defterini doldurup imzalaması ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.(Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.