DALLI; “ATATÜRK’ÜN KURDUĞU CUMHURİYETİMİZİN ÇOK GERİSİNE DÜŞTÜK” « Hatay Yeni Haber Gazetesi

5 Mayıs 2024 - 22:04

DALLI; “ATATÜRK’ÜN KURDUĞU CUMHURİYETİMİZİN ÇOK GERİSİNE DÜŞTÜK”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Osmaniye ziyaretinde vatandaşlar yalnız bırakmadı.

reklam
DALLI; “ATATÜRK’ÜN KURDUĞU CUMHURİYETİMİZİN ÇOK GERİSİNE DÜŞTÜK”
Son Güncelleme :

22 Ekim 2022 - 0:40

246 views

DALLI; “ATATÜRK’ÜN KURDUĞU CUMHURİYETİMİZİN ÇOK GERİSİNE DÜŞTÜK”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Osmaniye ziyaretinde vatandaşlar yalnız bırakmadı.

Osmaniye Mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ardından vatandaşlara hitaben bir konuşma gerçekleştirdi.

Yaptığı konuşmada ülkenin temel sorunlarına değinen Kılıçdaroğlu, tank palet fabrikasının Katalılardan alınarak şanlı Türk Ordusunun emrine tekrar verileceğini belirterek şu ifadeleri kullandı: “Biz iktidara gelince yapacağımız ilk işlerden birisi de tank palet fabrikasının tekrar alınarak şanlı Türk ordusuna geri vereceğiz. Buradan Osmaniye’den sesleniyorum, sayın Cumhurbaşkanı bana “hodri meydan”demiş. Buyursun. Hangi kanalda istiyorsa. İster yanına danışmanlarını alsın, ister pronterdan konuşsun.

REKLAM

Nerede istiyorsa buyursun. Ben tek geleceğim. Ama gelemez. Biliyorum. Zulüm düzeni bitecek. Korku imparatorluğu sona erecek. Biliyorum Osmaniye Milliyetçiliği ile ünlü bir şehir. Ben de diyorum ki CHP’nin altı okundan biri milliyetçilik. Süleyman Şah türbesini yangından mal kaçırır gibi kaçırmak mı milliyetçilik? Bunların işi gücü milleti kandırmak” dedi.

Çok sayıda Osmaniyelinin katıldığı hitabın ardından Yarbaşı Belediyesi’ne de giden Kılıçdaroğlu, yaptığı açılışın ardından, kendisini dinlemeye gelen vatandaşlara hitap etti.

REKLAM

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun Osmaniye programını aralıksız takip eden CHP Osmaniye Milletvekili A.Adayı Halil Dallı ise burada milletvekilleri ile Osmaniye hakkında fikir alışverişinde bulunarak şehir merkezi, ilçeler ve köylerin sorunlarını iletti.

Vatandaşlarla da sohbet eden CHP Osmaniye Milletvekili A.Adayı Halil Dallı, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı ile gözyaşlarının dineceğini belirterek şu ifadeleri kullandı: “Bugün sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Osmaniye’de misafir etmenin onurunu yaşadık. Birçok vatandaş, milletvekillerimize, genel başkanımıza ve bize sorunlarını anlattı. Problem yumağı olmuş bir ülkenin maalesef derin acılarını bir kez daha hep birlikte hissettik.

REKLAM

Bir yanda atanamayan öğretmenler, diğer yanda siftah yapmadan işyeri kapatan esnaf. Öte yanda ikinci işte çalışarak ancak geçimini sağlayan emekliler. Maalesef, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu cumhuriyetin çok gerisindeyiz. Bütün yaraları sarmak için adım adım ilerliyoruz. Her zaman dediğimiz gibi: Geliyor gelmekte olan”
Haber Merkezi

Reklam

Reklam

 

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.