Dağ: “CHP varsa umut var” « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 02:52

Dağ: “CHP varsa umut var”

Cumhuriyet Halk Partisi Reyhanlı İlçe Başkanı Nihat Dağ, ilçe örgütü tarafından kiralanarak buğday ekilen tarlada yapılan hasada eşlik etti.

reklam
Dağ: “CHP varsa umut var”
Son Güncelleme :

27 Mayıs 2021 - 9:10

152 views

Dağ: “CHP varsa umut var”

 

Cumhuriyet Halk Partisi Reyhanlı İlçe Başkanı Nihat Dağ, ilçe örgütü tarafından kiralanarak buğday ekilen tarlada yapılan hasada eşlik etti.

reklam

Reyhanlı’da CHP İlçe Başkanlığı, ilçedeki bir tarlayı kiralamak suretiyle, ekim yapma ve gelirini bölgedeki yoksul halka aktarma kararı aldı. Alınan kararın ardından harekete geçen ilçe örgütü, tarlaya buğday ekti. Olgunlaşan buğdayların hasat dönemi gelince de Başkan Dağ ve ilçe yönetimi tarlaya gelerek hasada eşlik etti.

UMARIM ÖRNEK OLURUZ

CHP Reyhanlı’daki bu karara imza atan İlçe Başkanı Nihat Dağ, kiralanan arsa üzerinde yaptığı açıklamasında, kiraladıkları arsanın 30 dönüm olduğunu, buğday ekeceklerini, gelirini de ihtiyaçlı ailelere dağıtacaklarını belirterek, “Umarım siyasete örnek oluruz. Umutsuzluğa asla yer yok. CHP varsa, umut var. CHP varsa, herkes için var. Halkçı örgütlenme, sosyal dayanışma, sosyal belediyecilik ve sosyal devlet. Sırasıyla hepsini yapıyoruz. CHP iktidarında aç, yoksul ve işsiz kalmayacak. Reyhanlı ilçe örgütümüz, ihtiyaç sahipleri için bereketli ovamızda buğday ekti. Buğday, un yapılıp ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak. Ekmeğin kavgası da var. Hakça bölüşmek de! Elbette konuşacağız. Ama konuştuğumuz kadar icraat da yapacağız. 10 Aralık’ta yine burada buluşmuş, buğdaylarımızı toprakla buluşturmuştuk. O günden sonra da buğdayımızı tarlada fareden, böcekten, kötü niyetli insanlardan koruyacağız demiştik. Maşallah çok bereketli bir buğdayımız oldu. Bugün de hasadına başladık. Ben inanıyorum ki Allah bereketini verecek. Bu projeyi sahiplenen Reyhanlı halkına çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Dağ’ın, konuşmasının ardından tarladaki buğdaylar hasat edildi.

Haber: Levent AŞKAR

reklam

reklam

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN