Cumhur İttifakı Hatay’da tek yumruk « Hatay Yeni Haber Gazetesi

29 Nisan 2024 - 07:37

Cumhur İttifakı Hatay’da tek yumruk

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Murat Adal, Cumhur İttifakı’nın Hatay’daki ortağı olan AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal’a nezaket ziyaretinde bulundu.

reklam
Cumhur İttifakı Hatay’da tek yumruk
Son Güncelleme :

29 Ocak 2022 - 20:06

218 views

Cumhur İttifakı Hatay’da tek yumruk

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Murat Adal, Cumhur İttifakı’nın Hatay’daki ortağı olan AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal’a nezaket ziyaretinde bulundu.


Ziyarette Başkan Adal’a İl Başkan Yardımcısı Niyazi Öztürk ve Defne İlçe Başkanı Ferit Kaplan da eşlik etti. Küçük ayrılıkları safdışı bırakarak Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik ve bütünlüğü için ortak paydada buluşan iki başkanın buluşmasında birlik mesajları verildi. Ziyarette Hatay, Türkiye ve dünya siyaseti ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.
ADAL: BU BİRLİK BİZİM HAMURUMUZDA VAR
Ziyarette açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Murat Adal, “Biz MHP ve AK Parti camiaları olarak ortak noktamız olan Cumhur İttifakı’nın Hatay’da tek yumruk olduğunu göstermek için, her platformda bir araya geliyoruz. Genel Başkanlarımız olan Sayın Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği birliğin, dirliğin ve bütünlüğün Hatay’da da aynı şekilde ilelebet süreceğini iki il başkanı olarak gösterdiğimize inanıyorum. Ülkemizin mevcudiyetinin temelinde olan bu birlik bizi biz yapan hamurun mayasıdır. Türkiye, bu birlik ruhuyla 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla ilerleyecek, Cumhur İttifakı, ülkemizin sigortası olacaktır. Ben bu anlayışla sayın İl Başkanımız Adem Yeşildal’a teşekkür ediyor, kardeşliğimizin daimiyetini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.


YEŞİLDAL: HATAY’DA GÜÇLÜ BİR BİRLİKTELİK VAR
MHP İl Başkanı Murat Adal’ın ziyaretinden memnun olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal da; “Biz iki parti, ama tek vücud, hedefimiz aynı. Ülkemizin bu ruha bu kardeşliğe ihtiyacı olduğunu biliyor, bu temelden hareketle Cumhur İttifakı’nın daha sıkı kenetlenmesi için sık sık bir araya geliyoruz. Aynı kökten beslenen iki partinin verdiği bu mesaj, tüm mazlum coğrafyaların umududur. Cumhurbaşkanımız AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin başlattığı bu ortaklığın en güçlü örneklerinden birini de Hatay’da sağladığımıza inanıyorum. Bu ziyaretlerin kardeşliğimizi daha da pekiştirdiğine inanıyor, ziyaretinden dolayı sayın il başkanımıza teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Karşılıklı iyi dilek ve temennilerin sunulmasının ardından hatıra fotoğrafı da çekildi. Başkan Yeşildal, Başkan Adal ve beraberindekileri kapıda uğurladı.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.