CUMHUR İTTİFAKI BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI BELLİ OLDU « Hatay Yeni Haber Gazetesi

3 Mayıs 2024 - 09:53

CUMHUR İTTİFAKI BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI BELLİ OLDU

Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı program ile Cumhur İttifakı Hatay İl ve İlçe Belediye Başkan Adayları tanıtıldı.

reklam
CUMHUR İTTİFAKI BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI BELLİ OLDU
Son Güncelleme :

04 Şubat 2024 - 13:21

129 views

CUMHUR İTTİFAKI BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI BELLİ OLDU

(İHA) Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı program ile Cumhur İttifakı Hatay İl ve İlçe Belediye Başkan Adayları tanıtıldı.

Antakya Kapalı Spor Salonu’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bakanlar, AK Parti ve MHP teşkilatları ile binlerce vatandaşın katıldığı törenle kamuoyuna duyurulan adaylar tek tek vatandaşları selamladı.

ÖNTÜRK: 2024 YILI HATAY’IMIZIN ŞAHLANIŞ YILI OLACAK
Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni kazanacaklarını ve 15 ilçe belediyesini de Cumhur İttifakı çatısı altında AK belediyecilik ile buluşturacaklarına emin olduğunu kaydetti. Öntürk, programın ardından yaptığı değerlendirmede; “Hatay’ımızı önümüzdeki 5 yıl yönetmeye aday belediye başkanlarımız, il ve ilçelerine yapacakları katkı ile gerek depremin hasarını ortadan kaldırma, gerekse de kentleri hizmetlerle kalkındırma mücadelesi verecek.

Hatay’ımıza çağ atlatmaya aday kadroyu kamuoyuna duyuran Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, geriye dönük 1 yılda Hatay’a yapılan hizmetlerin henüz başlangıç olduğunu belirterek Cumhur İttifakı belediye başkan adaylarının başlayan hizmetleri tamamlayacaklarına inancının tam olduğunu kaydetti. Bizler sayın Cumhurbaşkanımızın aydınlattığı bu kutlu yolda başta Hatay Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 15 ilçemizde seçimleri büyük farkla kazanarak kentlerimizi sağlam belediyecilik faaliyetleri ile süsleyerek kentimizi geleceğe hazırlayacağız.

Bu vesileyle bizleri yalnız bırakmayan başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, bakanlarımıza, milletvekillerimize ve teşkilatlarımız başta olmak üzere her daim gönül gönüle olduğumuz çok değerli halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Allah bizlere 31 Mart’ta açık ara farkla HBB ve ilçelerde galibiyet yaşamayı ve kentlerimize hizmet etmeyi nasip etsin inşallah” ifadelerini kullandı.

İŞTE YENİ DÖNEMİN CUMHUR İTTİFAKI BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Öntürk
Altınözü Belediyesi Başkan Adayı Rıfat Sarı
Antakya Belediyesi Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar
Arsuz Belediyesi Başkan Adayı Değer Tultak
Belen Belediyesi Başkan Adayı İbrahim Gül
Defne Belediyesi Başkan Adayı Gökhan Köse
Dörtyol Belediyesi Başkan Adayı Ömer Oğuz Uçar
Erzin Belediyesi Başkan Adayı Erhan Akı
Hassa Belediyesi Başkan Adayı Selahattin Çolak
İskenderun Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Dönmez
Kırıkhan Belediyesi Başkan Adayı Ömer Erdal Çelik
Kumlu Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Deli
Payas Belediyesi Başkan Adayı Bekir Altan
Reyhanlı Belediyesi Başkan Adayı Ahmet Selman Yumuşak
Samandağ Belediyesi Başkan Adayı Seyit Ali Aslan
Yayladağı Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Yalçın.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.