Culha: « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 12:38

Culha:

reklam
Culha:
Son Güncelleme :

13 Haziran 2016 - 8:35

252 views

Hatay’ın Arsuz İlçe Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan ve yeni yönetimini makamında konuk etti. Başkan Culha, “15 adet sosyal tesis ve plaj yapımı için projelerimiz hazır” dedi.
İlçenin tarihi ve doğal güzelliklerini ön plana çıkarmak, turizmi daha da canlandırmak, sosyal ve kültürel yönden gelişimine katkı sağlayacak faaliyetleri yürütmek amacıyla belediye bünyesinde Sosyal ve Kültürel İşler Müdürlüğü’nü oluşturduklarını ifade eden Culha, gerçekleştirilen etkinliklerin bu müdürlüğün kurulmasıyla daha da artacağına inandığına vurgu yaptı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca Akçalı, Gökmeydan ve Gözcüler ile Konacık mahalleleri olmak üzere ilan edilen üç turizm bölgesi için Turizm İmar Planı çalışmalarının devam ettiğini, bu planların tamamlanmasıyla da ilçedeki turizm potansiyelinin daha da artacağını söyleyen Culha, Karaağaç Mahallesi’nden başlayıp Arsuz kent merkezine kadar uzanan sahil kesiminde 15 adet sosyal tesis ve plaj yapımı için projelerin hazırlandığını, bu projelerin hayata geçmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan onay beklediklerini dile getirdi.
Hem kabulden, hem de Arsuz’un tanıtılması noktasında gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya teşekkür eden Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan, ilçenin tanıtımı için yapılabilecek tüm projelerde yer almaya hazır olduklarını belirterek, Arsuz’da turizm kongresi gerçekleştirme hazırlıkları içerisinde olduklarını ifade etti.

googletag.cmd.push(function(){
googletag.display(‘div-gpt-ad-1463407549250-146’);
});

googletag.cmd.push(function(){
googletag.display(‘div-gpt-ad-1463407549250-205’);
});

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.