Çocukların kalbine dokunarak, yüzlerini güldürdüler « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 00:34

Çocukların kalbine dokunarak, yüzlerini güldürdüler

Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği başkan ve üyeleri yine yüreklere dokundular.

reklam
Çocukların kalbine dokunarak, yüzlerini güldürdüler
Son Güncelleme :

13 Mart 2021 - 22:46

336 views

Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği başkan ve üyeleri yine yüreklere dokundular.


Dernek üyelerinin bu kez durağı Defne Aknehir İlköğretim & Ortaokulu oldu. Okulda düzenlenen etkinliğe, HSŞMÇK Derneği Başkanı Serpil Öğüt, Okul Müdürü Levent Arslan, Okul Aile Birliği Başkanı Sezer Askeri, Zorkun Medya Sahibi Hüseyin Zorkun, Mahalle Muhtarı İsa Taş, dernek üyeleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Dernek Başkanı Serpil Öğüt yaptığı açıklamada, “Bugün de Aknehir İlköğretim & Ortaokulu’na ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Geçen hafta Yaylacık Defne Rotary İlköğretim Okulu’nda etkinlik yapmıştık. Bildiğiniz gibi her yıl bin çocuğumuza ulaşarak, kırtasiye ve giyim konusunda yardımcı oluyoruz. Dernek olarak bu okullara yetişmeden önce duyarlı iş insanlarımızı gezerek, çocuklarımızın ihtiyaçlarını topluyoruz. Ana sınıflarına halı ve perde için NBO Teksil Ethem Burç’a havlu için Hateks Fabrikası’na, kırtasiye için Çağ Asi Kırtasiye’ye, Lâtife Soysal Hanıma, ayakkabılar için imalatçı kuruluşlara, okul kapısını bize açan müdürümüz Levent Arslan’a, sesimizi tüm medya kuruluşlarına ve kamuoyuna duyuran dernek basın danışmanımız Zorkun Medya Sahibi Hüseyin Zorkun’a teşekkür ederim. 15 yıldır desteklerini bizden esirgemeyen herkese teşekkürler” dedi.


Temizliği ve öğrenciler için yapılan ciddi yatırımlar ile dikkat çeken Okulun Müdürü Levent Arslan bu duyarlı davranışından dolayı Dernek Başkanı Serpil Öğüt’e plaket verdi. Etkinlik kapsamında, okul ihtiyacı olan malzemeler ile öğrenciler için kırtasiye ve giyim ürünleri dağıtıldı.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.