CHP’li kadınlardan yeni hizmete inceleme  « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 16:23

CHP’li kadınlardan yeni hizmete inceleme 

CHP Samandağ Kadın Kolları Başkanı Yüksel Berber, ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Smandağ Belediyesi’nin hizmete yeni giren Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Servisi’ni ziyaret etti.

reklam
CHP’li kadınlardan yeni hizmete inceleme 
Son Güncelleme :

13 Nisan 2021 - 15:40

155 views

CHP Samandağ Kadın Kolları Başkanı Yüksel Berber, ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Samandağ Belediyesi’nin hizmete yeni giren Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Servisi’ni ziyaret etti. Başkan Berber, Psikolog Ali Toprak’a ve Halkla ilişkiler uzmanı Mehtap Altın’a çalışmalarında başarılar dileyerek, yeni proje için Başkan Eryılmaz’a teşekkürlerini sundular.


BERBER: EKİBE ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİZ
Başkan Yüksel açıklamasında, “Samandağ Belediyesi halka ücretsiz hizmet vermek için psikolog Ali Toprak hizmete başladı. Gençlere kadınlara çocuklara öğrencilere destek vermeye devam ediyor. Halkla ilişkiler uzmanı Mehtap Altın hizmete devam etmektedirler sağlıklı insanın halkla ilişkiler ve psikoloğa ihtiyacı vardır. Samandağ Belediye başkanı Av Refik Eryılmaz beyefendiye halka hizmet noktasında bu birimleri çalışır vaziyete getirdiği için çok teşekkür ediyoruz. Samandağ ilçe Kadın Kolları Yönetimi ile birlikte Ali Toprak ve Mehtap Altın ‘ı ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledik” ifadelerini kullandı.

reklam


SERVİSTE HİÇBİR ÜCRET TALEP EDİLMEYECEK
Psikolojik Danışmanlık ve Yaşam Merkezinde ücretsiz olarak faydalanabileceğiniz; · Bireysel Psikoterapi · Çocuk&Ergen Terapisi · Çift ve Evlilik Terapisi · Aile Danışmanlığı · Alkol, Sigara ve Uyuşturucu Madde Bağımlılığı Danışmanlığı · Teknoloji ve Egzersiz Bağımlılığı Danışmanlığı · Kumar Bağımlılığı Danışmanlığı · Kişisel Gelişim · Yaşam Koçluğu · Psikolojik Testler hizmetinize açılmıştır. EMDR, Oyun Terapisi, Pozitif Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çözüm Odaklı Terapi teknikleri ve özel testlerle birey ve ailelere yönelik psikolojik destek, hiçbir ücret talep edilmeden sağlanacak.
(Haber: Levent AŞKAR)

reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.