CHP’li Başarır Belen’i ziyaret etti « Hatay Yeni Haber Gazetesi

11 Mayıs 2024 - 03:08

CHP’li Başarır Belen’i ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Hatay temasları kapsamında CHP Belen İlçe Teşkilatı’na ziyaret gerçekleştirdi.

reklam
CHP’li Başarır Belen’i ziyaret etti
Son Güncelleme :

15 Temmuz 2021 - 20:41

360 views

CHP’li Başarır Belen’i ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Hatay temasları kapsamında CHP Belen İlçe Teşkilatı’na ziyaret gerçekleştirdi. CHP’li Başarır’a İl Başkanı H. Ramiz Parlar da eşlik etti. CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel’in ev sahipliğinde partililerle buluşan Başarır, önemli açıklamalarda bulundu. Toplantının açılışını yaan CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel tüm katılımcılara teşekkür etti.


PARLAR: CHP İKTİDARI İÇİN ÇALIŞMALIYIZ
Ardından konuşan CHP İl Başkanı Parlar, “PM Üyemizi herkes tanıyor. Çarşı ve esnaf gezisi yaparken kendisini yakından tanıyanları görünce gurur duyduk. Bir bölge toplantısı yaptık. Hareketli günler geçiriyoruz. Bunlar bizim iyi yolda olduğumuzu gösteriyor. Partimizin üyeleri sürekli bir akış içindeler. Ortada seçim yokken bu sıcak havada yerinde oturan yok. Biz umutlarımızı yüksek tutarsak kimse bizim önümüzü kesemez. Bizler sorumluluğumuzun bilincinde olacağız. Küskünlükler asla gündemimizde değil. Pek çoğumuz Tayyip Erdoğan’ın yetkili olmadığı günleri özlüyoruz. Ya da Tayyip Erdoğan sonrası bir CHP iktidarını görmek her şeye değer. Ben Belen İlçe Örgütü’nün çalışmalarından memnunum. Ama çalışmalarımızı daha da arttırarak devam ettirmeliyiz” ifadelerini kullandı.

reklam


BAŞARIR: TÜRKİYE ÇOK KÖTÜ YÖNETİLİYOR
Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, “Yaklaşık 3 gündür Hatay’ı sokak sokak, ilçe ilçe dolaşıp halkımızla buluşuyoruz. Elimizden geldiğince sokakta dolaşarak öneri ve eleştirileri dinliyoruz. Bizi eleştirmek serbest ama sarayı eleştirmek yasak. Biz her öneriye açığız. Biz ülkeyi daha güzel günlere getirmek istiyoruz. Her vatandaşın bu ülkenin gelirinden daha fazla yararlanmasını istiyoruz. Bizim derdimiz memleket meselesi. Derdimiz yandaş zenginler yaratmak, medyayı ele geçirmek değildir. Saraylar ülkeni refah seviyesini gösterir diyorlar. Hayır bir ülkeni refah seviyesini asgari ücret gösterir, gençlerin refahı belirler. Ben Mersin’in Milletvekiliyim. Ama bölge milletvekili olduğum için hem Adana hem de Hataylıyım. Türkiye çok kötü yönetiliyor. Veriler bunu gösteriyor. Tencere bunu gösteriyor. Bizim kavgayla geçirecek zamanımız yok. Bunun için daha da fazla çalışacağız. Yarın seçim olacakmış gibi hazır olun. Biz her zaman sizinleyiz. Hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum” şeklinde konuştu.

reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.