CHP Samandağ’da bayramlaşma coşkusu « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 04:04

CHP Samandağ’da bayramlaşma coşkusu

CHP Samandağ İlçe Başkanlığı, İl Yöneticileri, İlçe yöneticileri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve tüm üyeleriyle İlçe Binasında bayramlaşma programı düzenledi.

reklam
CHP Samandağ’da bayramlaşma coşkusu
Son Güncelleme :

06 Mayıs 2022 - 10:23

325 views

CHP Samandağ’da bayramlaşma coşkusu

CHP Samandağ İlçe Başkanlığı, İl Yöneticileri, İlçe yöneticileri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve tüm üyeleriyle İlçe Binasında bayramlaşma programı düzenledi.

CHP Samandağ İlçe Başkanı Avukat Turgay Abacı, gerçekleştirdikleri bayramlaşma programında bütün vatandaşların bayramını kutladı. İlçe Başkanı Turgay Abacı, İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar ve Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Tahsin Demir partililerin bayramını kutlayarak birer konuşma gerçekleştirdi.

Bayramlaşma programına; CHP Samandağ ilçe başkanı Turgay Abacı, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Tahsin Demir, CHP Hatay il Başkanı Hasan Ramiz Parlar, Eski Adalet Bakanı Fuat Çay, Eski İl Başkanı Servet Mullaoğlu, Kadın Kolları Başkanı Yüksel Berber, Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Reyhanoğulları, muhtarlar, oda başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

ABACI: BU COŞKU İKTİDARIN HABERCİSİDİR

CHP İlçe Başkanı Abacı konuşmasında; “İl başkanlarımız aramızda. Daha önce İlçemizde bize abilik yapan partide onun elinde büyüdüğümüz Fuat Çay aramızda. Belediye Başkan yardımcımız sayın Tahsin Demir aramızda. İl yöneticilerimiz, oda başkanlarımız, muhtar arkadaşlarımız, partide kendisinden çok şey öğrendiğimiz birçok değerli abimiz burada. Hepsini aramızda görmek bizim için büyük bir şeref. Hepiniz hoş geldiniz.

Arkadaşlar biliyorsunuz pandemiden dolayı genel merkezimizin talimatıyla iki senedir bayramlaşmaları yapamıyoruz. Bu birliktelikten yaklaşık iki senedir mahrumuz. Sizinle tekrar parti çatısı altında beraber bayramlaşmaktan özellikle bu coşkuyu birlikte yaşamaktan dolayı inanın çok büyük bir mutluluk duyuyoruz. Hepinizi İlçe Örgütüm adına saygıyla sevgiyle selamlıyorum.

Hepinizin bayramı kutlu olsun. Bu coşku koşarak gelmekte olan iktidarın habercisi. İnşallah umut ediyorum ki önümüzdeki bayramı parti binalarında değil, ülkemizin her yerinde alanlarda çok büyük bir coşkuyla Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti olan 6 oklu şanlı bayrağımızın her yerde dalgalanacağı günlerle birlikte kutlarız.

Şimdiden iktidarımız hayırlı uğurlu olsun. Ben yönetici arkadaşlarıma da bugünkü etkinlikte sağladıkları katkılardan dolayı İlçe yöneticisi arkadaşlarıma, Gençlik Kolları Başkanıma yürekten teşekkür ediyorum. Onlarında burada böyle bir ortamda sizlerle birlikte bulunmaktan dolayı duydukları mutluluğu az önce dışarda konuştuk. Ben çok fazla uzatmadan sizlerin tekrardan bayramını kutluyorum” Dedi.

DEMİR: HEPİMİZİN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN

Herkesin bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Tahsin Demir; “Hepiniz hoş geldiniz. Evvela vekili olduğum Refik Eryılmaz adına bayramınızı kutluyorum. Sonra kendi adıma da hepinizin bayramı mübarek olsun. Samandağ herhalde bayramların en güzel kutlandığı memleket. Çünkü gerçekten çok farklı bir yaşam kültürüne sahibiz. Bu yaşam kültürünü beraber sürdürebileceğimiz nice uzun bayramlar diliyorum. Hepinize tekrardan mutlu sağlıklı bayramlar” dedi.

PARLAR: SAMANDAĞ BİZİM İÇİN BÜYÜK GÜÇ

CHP İl Başkanı Ramiz Parlar bayramlaşma programında yaptığı konuşmada; “Öncelikle sizlere bir teşekkür borçluyum. Bugün bu güzel günde ailesiyle birlikte olacağı zamandan biraz kısıp bizleri karşılamaya buraya gelen, partililerle bayramlaşmaya gelen siz değerli Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül vermiş siz değerli vatandaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Hepiniz hoş geldiniz diyorum. Bayramlaşmalarda bir gelenek var. Ben siyasete girdiğimden beri gördüğüm bir şey var.

Genellikle ilk bayramlaşma Samandağ’ında yapılıyor. Ve Samandağ’daki bayramlaşmaya yoğun bir katılım olur. Bizde bu geleneği bozmamak için bu bayram ilk parti bayramlaşmasını Samandağ’da başlattık. Sizlerle birlikte olmaktan hakikatten çok büyük mutluluk duyuyorum. Çünkü çok önemli dönemlerden geçiyoruz. Samandağ’da bizim için çok büyük bir güç. Değerli arkadaşlar Türkiye’nin hali ortada. Türkiye’de çok büyük bir sorun var. Ekonomik kriz olarak bir yangın yeri.

İnsanlar aç. İnsanlar yoksul Ne yapacağını bilemez halde ve umutsuzlar. Ama geleceğe dönük bir umudumuz varsa oda bizim partimizdir. Bunu ben gerçekten gönülden söylüyorum ve halkında tutunacağı tek dal o başka bir dal yok. Bizler gerçek Cumhuriyet Halk Partililer yani partiye gönül verenler olarak burada bulunan arkadaşlarım şunu bilsinler ki hepimizin çok büyük sorumluluğu var.

HEPİNİZE MUTLU BAYRAMLAR TEMENNİ EDİYORUM

İlçe yönetiminde, belediyede değil hepimizin sorumluluğu var. Gelecek sadece onların değil hepimizin, çocuklarımızın geleceği. Bu kadar kötü bir ortam içerisinde içimizde bir umut var. Bu umut önümüzdeki seçimler. Bu seçimlerde biz inanıyoruz ki Türkiye’nin kaderi değişecek. Türkiye’de bazı şeyler artık yoluna gitmeye başlayacak. Ama bunun içinde sorumluluk bilinci içerisinde birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Aramızda anlaşmazlık, görüş ayrılıkları olabilir ama bu görüş ayrılıklarının hiç biri bizim çoluğumuzun çocuğumuzun geleceğinden daha önemli değil.

Bizim burada temel alarak ele alacağımız şey şu gelecek ne olacak, yarın ne olacak. Şimdi bakın nerelerden nerelere geldik. Şuanda Türkiye’de ideoloji siyasi bir kenara bırakıldı. Kimlik siyaseti yapılıyor. İnsanlar kimliğinden dolayı inancından dolayı ötekileştiriliyor. Bizim bunların önüne geçmek için elimizde bir fırsat var. Bu fırsatı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Birbirimizi eleştirirken birazcık insaflı eleştirmemiz gerekiyor.

Herhangi bir kusurumuz varsa bize de söyleyin ama mutlaka birbirimize destek olmalıyız. Birbirimizin aynı hedefe gittiğimiz inancıyla hareket edelim. Çünkü hepimiz CHP’nin iktidarını istiyoruz. Şimdi bu güzel bayram gününde böyle bir konuşmayla başladım ama aslında çok daha güzel şeyler söylememiz lazım. Bu yıl hepimiz çok şükür bayramımızı çok güzel bir şekilde geçiriyoruz. Hepimiz bir aradayız. Ne kadar güzel bir ortam. Samandağ’ında ben her zaman huzur buldum.

Bayramda bugün burada olduğum için çok mutluyum. Sizleri de Cumhuriyet Halk Partisi’nin arkasındaki büyük bir güç olarak görüyorum. İnşallah bundan sonra çok daha coşkulu ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarında sizlerle birlikte bayramlar yaşayacağız. Bunu gönülden diliyor hepinize mutlu bayramlar temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Bayramlaşma programı hatıra fotoğrafı çekimiyle tamamlandı.

 

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

Reklam

Reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.