CHP Parti Meclisine 3.Hataylı « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 02:34

     CHP Parti Meclisine 3.Hataylı

reklam
     CHP Parti Meclisine 3.Hataylı
Son Güncelleme :

07 Şubat 2018 - 8:57

170 views

     CHP Parti Meclisine 3.Hataylı

CHP’nin 36’ıncı Adalet ve Cesaret Kurultayı’nda Parti Meclisi(PM)’ne Hatay’dan giren 3. İsim Gülçin Timur oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinde bulunan Kırıkhan’lı Gülçin Timur, 488 kişinin aday olduğu PM listesine seçilen 52 kişi arasında Selin Sayek Böke ve Bilim Yönetim ve Kültür Platformu’ndan PM’ye giren Prof. Dr. Fethi Açıkel’den sonra 3. Hataylı isim oldu.

CHP Kırıkhan Gençlik Kolları İlçe Sekreteri olduğu öğrenilen Gülçin Timur, anahtar listede 199 aday numarası ile yer aldı. Kurultay’da CHP Kırıkhan İlçe Başkanı Hüseyin Hirfanoğlu ve Kırıkhanlı Milletvekili Birol Ertem’in de tam desteğini arkasına almasının yanında anahtar listede yeralmasıyla dikkat çeken Gülçin Timur’un genç bir kadın siyasetçi olarak Hatay’dan  PM listesine seçilmesi Hataylıları sevindirdi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.