CHP Defne’ye taze kan « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Nisan 2024 - 16:16

CHP Defne’ye taze kan

Nurten Akpınar öncülüğünde Defne’de çalışmalarını sürdüren CHP Defne İlçe Başkanlığı, yeni üyelerle gücüne güç kattı.

reklam
CHP Defne’ye taze kan
Son Güncelleme :

23 Aralık 2022 - 15:28

312 views

CHP Defne’ye taze kan

Nurten Akpınar öncülüğünde Defne’de çalışmalarını sürdüren CHP Defne İlçe Başkanlığı, yeni üyelerle gücüne güç kattı.

Akpınar, yeni üyelerle ilçe binasında bir araya gelerek rozetlerini taktı. CHP’nin iktidar olma yolunda hızla ilerlediğini kaydeden Akpınar, yeni üyelerle güçlerine güç kattıklarını belirtti.

AKPINAR: KADINLARIMIZ SİYASETTE DAHA ÇOK YER ALMALI

Akpınar rozet töreninde yaptığı konuşmada; “CHP Defne Kadın Kolları olarak bugün kadın üyelerimizle bir araya geldik. Yeni üyelerimize parti rozetini taktık. Bunu yaparken kadınların hayatına katkı sunmak amacıyla iki genç psikolog arkadaşımızı davet ederek “Kadınların toplumda yaşadığı sorunlar ve bunların çözüm yolları “ konusunda bize katkı sağlayan psikolog Hikmet Azizoğlu ve Eda Rende ‘ye katkıları için çok teşekkür ederiz.

Uzak mahallelerimizden gelerek aramızda olan üyelerimize çok teşekkür ederiz. Seçildiğimizden bu yana ev ev mahalle mahalle gezerek kadınlarımızı ziyaret ediyoruz. Bir şekilde onlara dokunmak, sorunlarına ufak da olsa bir çözüm bulmak bizi mutlu ediyor. Bu toplantı çabalarımızın boşuna olmadığının en güzel kanıtıdır.

Kadınlarımız bizi daha çok ziyaret etmeli, siyasete girmeli. Partiye üye olmaktan çekinmemeli. Kadınlar yaptığı her işi başarıyla yapacağına inanıyorum. Yeter ki onlara fırsat verilsin” dedi.

Başkan Akpınar, rozet töreninin ardından üyelerle fotoğraf çekildi.

Haber: Levent AŞKAR

Reklam

Reklam

 

Reklam

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.