CHP DEFNE KADIN KOLLARINDA 7 ETKİLİ İSİM İSTİFA ETTİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

28 Nisan 2024 - 15:15

CHP DEFNE KADIN KOLLARINDA 7 ETKİLİ İSİM İSTİFA ETTİ

CHP DEFNE KADIN KOLLARINDAKİ ETKİLİ 7 İSİM, BAŞKAN NURTEN AKPINAR’I ANTİDEMOKRATİK KARARLAR ALMAKLA SUÇLADI VE GÖREVLERİNDEN İSTİFA ETTİ

reklam
CHP DEFNE KADIN KOLLARINDA 7 ETKİLİ İSİM İSTİFA ETTİ
Son Güncelleme :

02 Ağustos 2023 - 13:48

198 views

CHP DEFNE KADIN KOLLARINDAKİ ETKİLİ 7 İSİM, BAŞKAN NURTEN AKPINAR’I ANTİDEMOKRATİK KARARLAR ALMAKLA SUÇLADI VE GÖREVLERİNDEN İSTİFA ETTİ

CHP Defne Kadın Kolları yönetiminden etkili 7 kişi görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.
Aylin KAYA, Nilgün KARASU, Çiğdem ALVANOĞLU, Nesibe GÜLLÜ, Aylin DÜZGÜN YILDIZ, Cansu KAVASOĞLU AKDENİZ ve Gönül TAHHUŞOĞLU yayınladıkları ortak basın açıklamasında şu sözlere yer verdiler:
“Demokraside örgütlülük, paydaşlarla ortak hareket etme, ortak yol alınan, hedeflerin amaca ulaşabilmek için çabalarını birleştirilmesi ve iş bölümü koordinasyonunu sağlandığı düzendir.

Demokrasinin savunuculuğunu yapan partimizin Kadın Kolları yönetiminde yer alan aşağıda isimleri yazılı bizler, Kadın Kolları Başkanımız Sayın Nurten Akpınar yönetiminin bilgisi dışında aldığı kararlarda yönetimiyle herhangi bir bilgi alış-verişi yapmadan tek başına aldığı tüm kararları antidemokratik bir tutum izleyerek kendi başına alıp uygulamaktadır. Ayrıca örgütlenme ilkelerine uymadığını örgütüyle bütünleşmediğini deprem öncesinde de yönetim olarak sıkıntılarımızı defalarca gündeme taşımamıza rağmen yönetimi yani bizleri hiçe sayarak hareket etmeye devam etmiştir.
NURTEN AKPINAR PARTİ TÜZÜĞÜ İLE UYUŞMAYAN BİR TAKIM İŞLERDE BULUNDU
Göreve geldiğimiz günden bugüne iş bölümü koordinasyonunu da sağlayamamıştır. Sayın Nurten Akpınar parti tüzüğü ile uyuşmayan birtakım işlerde de bulunmuştur. Depremin yaşandığı bu dönemde şehri terk edip 4 ay boyunca şehir dışında olmasına rağmen vekalet vermemiş olup, basına depremde emek verdiğine dair asparagas haberler yaptırıp gündem olma çabasında olmuş ve tek başına hareket ederek toplum karşısında yalnız olduğunu lanse etmeye devam etmiştir.
​Ayrıca seçimle gelen yönetimin darbe sonucu görevden alınması konusunda başkanımız bizi yalnız bırakıp tarafını antidemokratik yönde kullanmıştır. Bu nedenlerden dolayı ve kişisel çıkarlarını partinin önünde tutarak izlediği bu antidemokratik tutumdan kaynaklı bizler 01.08.2023 tarihi itibariyle kadın kolları görevlerimizden istifa kararı almış bulunmaktayız” denildi.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.