CHP ADAY ADAYI DR. YÜKSEL OYMAK MUHTARLAR VE BASIN İLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

18 Nisan 2024 - 22:54

CHP ADAY ADAYI DR. YÜKSEL OYMAK MUHTARLAR VE BASIN İLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

reklam
CHP ADAY ADAYI DR. YÜKSEL OYMAK MUHTARLAR VE BASIN İLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ
Son Güncelleme :

09 Mayıs 2018 - 7:59

633 views

CHP ADAY ADAYI DR. YÜKSEL OYMAK MUHTARLAR VE BASIN İLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay milletvekili aday adayı Dr. Yüksel Oymak Defne ilçe mahalle muhtarları, Belediye meclis üyeleri ve basın ile bir araya geldi.

Demokrasi açısından güzel gelişmelerin olduğuna dikkat çeken Yüksel Oymak, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun 15 milletvekilini iyi partiye vererek seçimlere girmesinde kolaylık sağlamasının, Cumhurbaşkanı adaylarından Muharrem İnce’nin seçilmesinin demokrasi açısından güzel şeyler olduğunu” söyledi. Oymak konuşmasını şöyle sürdürdü: “ Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partisi, iyi Parti ve Demokrat Parti’nin oluşturmuş bulunduğu millet ittifakı demokrasimiz açısından çok önemli bir örnek teşkil etmektedir. Bizler partimizin hizmetinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Milletvekili adayı olalım veya olmayalım çalışmalarımızı var gücümüzle sürdüreceğiz” dedi.

 

 

YÜKSEL OYMAK KİMDİR?

Yüksel Oymak 1967 yılında Antakya’da doğdu. Gümüşgöze Ortaokulu, Harbiye Ortaokulu-Lisesi, Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Yüksek Lisansını tamamladıktan sonra hekim ünvanıyla tıpta uzmanlık sınavını kazanarak (İngilizce) Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi bölümünden mezun oldu. Tıbbi Biyokimya İhtisas eğitimini tamamladı.

Türk Biyokimya Derneği ve Klinik Biyokimya Uzmanlar Derneği üyesi, Harbiye Kültür ve Sanat Çalışmaları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Toplumsal Tarih Vakfı (İstanbul) üyesidir.

2003-2007 yılında Dörtyol Devlet Hastanesi, 2007-2012 yıllarında Samandağ Devlet Hastanesi, 2012 yılından günümüze kadar Antakya Devlet Hastanesi Uzman Hekim tıbbi biyokimya laboratuvar şefi, bölüm kalite yönetim sorumlusu olarak görev yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili aday adayı olan Yüksel Oymak iyi derecede İngilizce ve Arapça (konuşma-çok iyi), orta derecede Almanca biliyor. Evli iki kız çocuk babasıdır.

Dr. Oymak, “CHP 27. Dönem milletvekili Aday adayı arkadaşlarımı yürekten kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Yüksel Oymak ayrıca ” 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Milletvekili seçimlerinin milletimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. (Haber/Fotoğraf/Kamera: Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.