ÇEVLİK’TE ELEKTRİK KESİNTİLERİ BEZDİRDİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 10:23

ÇEVLİK’TE ELEKTRİK KESİNTİLERİ BEZDİRDİ

Yıllardır bitmeyen elektrik kesintilerine isyan ettiler. Samandağ ilçesi ve mahallelerinde yıllardır çözüm bulunamayan elektrik kesintisi tepkilere neden oldu

reklam
ÇEVLİK’TE ELEKTRİK KESİNTİLERİ BEZDİRDİ
Son Güncelleme :

18 Aralık 2021 - 21:39

147 views

ÇEVLİK’TE ELEKTRİK KESİNTİLERİ BEZDİRDİ

Yıllardır bitmeyen elektrik kesintilerine isyan ettiler. Samandağ ilçesi ve mahallelerinde yıllardır çözüm bulunamayan elektrik kesintisi tepkilere neden oldu.

Bölge halkı ve esnaf, elektrikli aletlerin bozulduğunu ve kesintilerin de yaşamı çekilmez hale dönüştürdüğünü kaydederek, çözüm istedi.

Çevlik esnafı ve sakinleri, art arda yaşanan kesintiler yüzünden elektrikli ve elektronik aletlerin sıklıkla bozulduğunu, mağduriyet yaşadıklarını kaydederek, Toroslar EDAŞ ile Enerjisa’dan, bölgeye gerekli altyapı hizmeti yatırımının yapılmasını istiyor.

reklam

Samandağ’ın turizm merkezi Çevlik’te bazı otel, kafeterya ve restoran sahipleri ile vatandaşlar, sık sık yaşanan elektrik kesintilerine tepki gösterdi. Elektronik aletlerin kesintiler yüzünden sürekli arızalandığından yakınan işletmeciler, sorunlarına çözüm bulunmasını istedi. Vatandaşlar, elektrik dağıtım şirketine birçok kez başvuru yaptıklarını, fakat sonuç alamadıklarını belirttiler.

reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.