Çekiç: Altınözülülerin emrindeyim « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Mayıs 2024 - 02:48

Çekiç: Altınözülülerin emrindeyim

Altınözü Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı seçilen Bülent Çekiç, “Ben yıllardır bir ustanın yanında çıraklık yaptım dersime iyi çalıştım. Nur içinde yatsın, hep bana esnafın yanında nasıl olmam gerektiğini öğretti. Şimdi artık ustayım ve emrinizdeyim”

reklam
Çekiç: Altınözülülerin emrindeyim
Son Güncelleme :

07 Temmuz 2021 - 21:14

365 views

Çekiç: Altınözülülerin emrindeyim

Altınözü Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı seçilen Bülent Çekiç, “Ben yıllardır bir ustanın yanında çıraklık yaptım dersime iyi çalıştım. Nur içinde yatsın, hep bana esnafın yanında nasıl olmam gerektiğini öğretti. Şimdi artık ustayım ve emrinizdeyim”

reklam


Altınözü Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi kongreye giderek yeni başkanını seçti. Demokratik bir ortamda dostane bir şekilde gerçekleştiren ve 416 üyenin oy kullandığı seçimlerde geçerli oyların 319’unu alan Bülent Çekiç, kooperatif başkanlığına seçildi. Kongrede yarışan diğer aday Ahmet Hamutoğlu ise 91 oy aldı. Seçimlerde 6 geçersiz sayıldı.
MERHUM BAŞKANIN HİZMETLERİNİ ANLATTI
Başkan Çekiç, kongrede yaptığı konuşmada, “Hepinizin bildiği gibi kısa bir süre önce kooperatif başkanımız Sabahattin Çekiç’i, babamı kaybetmenin büyük acısını yaşıyorum. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. 36 yıllık kooperatif idareciliği süresince hep esnafıma nasıl daha çok hizmet verebilirim. Daha çok nasıl katkıda bulunabilirim çalışmasıyla ömrünü tamamladı, Nur içinde yatsın. Bu süre zarfında ilçemize bir hizmet binası ve bu binaya da uzun çalışmalar sonucu Halk Bankası Şubesini ilçemize getirerek siz esnaflarımıza büyük bir katkı sağlamıştır. Eskiden her kredi çekecek esnafımız Antakya ya gidiyordu. Bazen iş yerini kapatmak zorunda kalan esnafımız şimdi kendi banka şubesinde kredi çekmekte ve zaman kaybı olmamaktadır” dedi.
ÜYE SAYIMIZI 773’E ÇIKARDIK
Çekiç, konuşmasının devamında “Kooperatifimiz kısa süre içerisinde Altınözü ilçemizdeki tüm esnaflarımızın daha iyi bir duruma gelebilmesi için elimizden gelen her çabayı sarf ettik ve üye sayımızı 773 kişiye çıkarttık. Esnafımıza 45 milyon TL, para dağıtarak bu pandemi sürecinde yanınızda olmaya çalıştık. Merkez birliğimizin yoğun çalışmaları sonucu kredilerimiz 3 defa ertelendi ve talepte bulunan her esnafımıza 25 bin TL para dağıttık. Takipte bulunan esnaflarımıza yeniden faizi silinerek taksitlendirme imkanı sağladık. Bu imkanları bize sağlayan Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayip Erdoğan’a ve TESKOMB Genel Başkanımız sayın Abdulkadir Akgül’e teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum” dedi.
ÇITAYI DAHA DA YUKARI ÇEKECEĞİZ
Konuşmasında esnafa güvence veren Çekiç, “Sizlerinde onayıyla göreve devam ettiğimde geçmişte olduğu gibi her zaman sizlerin yanında olmaya çalışacağım. Sizlerin sadece krediyle ilgili sorunlarınızla değil gerek resmi gerek özel kurumlarda her türlü iş ve işlemlerinizde bana başvura bilir ve bende her sorununuzun çözümü için elimden gelen her çabayı sarf edeceğim. Çünkü hedefim yıllardır içinde bulunduğum bu kurumu şimdi başkan olarak çıtayı daha yükselterek her zaman esnafın bir güven kapısı haline getireceğim. Ben yıllardır bir ustanın yanında çıraklık yaptım dersime iyi çalıştım. Nur içinde yatsın, hep bana esnafın yanında nasıl olmam gerektiğini öğretti. Şimdi artık ustayım ve emrinizdeyim. İnanıyorum ki hep birlikte bu kooperatifi en iyi durumda kalması için çalışacağız ve başaracağız. Bankanın buraya gelmesiyle büyük bir rahatlık sağladık. Banka müdürümüz sayın Oğuzhan Tan ve tüm banka personeli her zaman yanımızda oldular kendilerine teşekkür ediyorum. Bu genel kurulumuzun ilçemize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyor saygılarımı sunuyorum” sözlerini kullandı.
GÖREV DAĞILIMI BELLİ OLDU
Yapılan kongre sonucunda yönetim kurulu Bülent Çekiç, Ömer Temizkan, Mahmut Korkmaz, İlker Abdullah Bayrakçıoğlu, Züver Horoz’dan oluştu. Denetim Kurulu’na ise Abdullah Avcıoğlu ve Murat Sancaktar seçildi. Bülent Çekiç, Mehmet Kırtışoğlu ve Yahya Kulay ise Bölge Birliği Temsilcileri olarak seçildi.

reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.