BÜYÜKŞEHİR HATAY’IN GELECEĞİNİ PLANLIYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Nisan 2024 - 05:22

BÜYÜKŞEHİR HATAY’IN GELECEĞİNİ PLANLIYOR

reklam
BÜYÜKŞEHİR HATAY’IN GELECEĞİNİ PLANLIYOR
Son Güncelleme :

25 Nisan 2019 - 10:32

162 views

BÜYÜKŞEHİR HATAY’IN GELECEĞİNİ PLANLIYOR

Temiz şehir ve temiz çevre yaratma arzusuyla çalışmalarını yürüten ve bu konuda ulusal ve uluslararası sivil toplum kuruluşlarıyla ortak hareket eden Hatay Büyükşehir Belediyesi, bu konudaki faaliyetlerine devam ediyor.

HBB Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Avrupa Birliği ve Birleşmiş Milletler desteği ile 2050 yılında kadar Hatay’da gerçekleşmesi öngörülen atık yönetimi yatırımları ve kapasite güçlendirilmesi için ‘Katı Atık Yönetim Planı’ çalışmalarına başladı.

Bununla beraber Türkiye’nin kalkınma hedefleri çerçevesinde enerji yoğunluğunun düşürülmesi, temiz enerji kullanımı payının artırılması amacıyla da ‘İklim Değişikliği Eylem Planı’ çalışmalarına başlayan yetkililer, hayata geçirilecek bu planların önemine dikkat çekti. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.