BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ YAŞANAN SEL FELAKETİ SONRASI YARALARI SARIYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 18:18

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ YAŞANAN SEL FELAKETİ SONRASI YARALARI SARIYOR

reklam
BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ YAŞANAN SEL FELAKETİ SONRASI YARALARI SARIYOR
Son Güncelleme :

19 Nisan 2019 - 13:29

163 views

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ YAŞANAN SEL FELAKETİ SONRASI YARALARI SARIYOR

Kent genelinde gerçekleşen yoğun yağışlardan sonra yaşanan sel ve su baskınlarının neden olduğu zarar, Hatay Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bağlı ekiplerin çalışmaları ile giderilmeye çalışılıyor.

Antakya ve Defne ilçelerinde yüksek bölgelerden şehrin ana arter ve caddelerine gelen taşkınlar, iş makinelerinin de destek verdiği ekipler vasıtasıyla kaldırılıyor.

Zarar gören ve tahribata uğrayan tüm caddelerde çalışan ekipler, gece boyu teyakkuzda kalarak yaşanabilecek su baskınları nedeniyle vatandaş ve esnafların mağduriyetini engellemeye çalıştı. Sağanak yağışların başladığı 17 Nisan Çarşamba günü erken saatlerden itibaren organize olan ekipler çalışmalara devam ediyor. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.