BÜYÜK ORGANİZASYON, BAŞKENTTE HATAY GÜNLERİNE SAYILI GÜNLER KALDI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 04:12

BÜYÜK ORGANİZASYON, BAŞKENTTE HATAY GÜNLERİNE SAYILI GÜNLER KALDI

reklam
BÜYÜK ORGANİZASYON, BAŞKENTTE HATAY GÜNLERİNE SAYILI GÜNLER KALDI
Son Güncelleme :

25 Ekim 2017 - 20:19

157 views

BÜYÜK ORGANİZASYON, BAŞKENTTE HATAY GÜNLERİNE SAYILI GÜNLER KALDI

      Hatay’ın tarihsel, kültürel, sosyal, ekonomik ve turistik değerlerini tanıtmak amacıyla düzenlenen Başkentte Hatay Günleri’nin altıncısı 1-5 Kasım tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi( AKM)’de yapılacak. Bu yıl içinde 4-8 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen Hatay Günleri bu seferde Hatay’ın tanıtımı için Başkentte.

    SAYI GÜNLER KALDI

Hatay’ın ve Türkiye’nin önemli organizasyonları arasına girmeyi başaran Başkentte Hatay Günleri’ne sayılı günler kaldı. 1 ve 5 Kasım tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilecek olan organizasyona sadece 1 hafta gibi kısa süre kalırken, Ankara’da yaşayan Hataylı vatandaşları büyük heyecan kapladı.

 

     BU ORGANİZASYON BAŞKA

Hatay mutfağının birbirinden güzel lezzetlerini Ankara halkıyla buluşturmak adına, Başkentte Hatay Günleri gerçekleştirilecek. 1 Kasım’da resmi açılış ile başlayacak olan organizasyon 5 Kasım gecesine kadar devam edecek.1-5 Kasım tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek organizasyonda Kına gecesi, Aba güreşleri, mozaik yapımı gibi kültürel etkinliklerin yanı sıra el zanaatkârları, tarım ürünleri ve gıda üreticileri, turizm, sanayi şirketleri ve STK’lar yer alacak. Hatay mutfağının tatları da Ankaralılarla buluşacak.

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.