BİROL ERTEM’DEN TEŞEKKÜR MESAJI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

6 Mayıs 2024 - 10:35

BİROL ERTEM’DEN TEŞEKKÜR MESAJI

reklam
BİROL ERTEM’DEN TEŞEKKÜR MESAJI
Son Güncelleme :

22 Mayıs 2018 - 13:58

164 views

BİROL ERTEM’DEN TEŞEKKÜR MESAJI

Hatay halkının teveccühü ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun takdiriyle 25. ve 26. Dönemde CHP Milletvekili olma onurunu ve gururunu yaşadım. Atatürk’ün ilkeleri ve inkılapları doğrultusunda çıktığımız yolda başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, Genel Başkan Yardımcılarımıza, Partim CHP’ye, bana destek olan güvenen çalışma arkadaşlarıma, İl Başkanları ve Yöneticilerine, İlçe Başkanları ve Yöneticilerine, Kadın kollarına, Gençlik kollarına, Sivil toplum örgütlerine ve Başkanlarına, Muhtarlara ve Tüm Hataylı hemşerilerime teşekkürü borç bilirim. 27. Dönem Milletvekilliği için sıralamaya giren tüm adaylarımızı kutlar başarılar dilerim.

İlkelerim doğrultusunda, demokrasi ve özgürlük mücadelesine parlamento dışında devam edeceğim. Partimizin iktidara gelmesi ve Adayımız Sayın Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı olması için partime her türlü desteği vereceğim ve siyasi çalışmalarıma devam edeceğim. 24 Haziran’da hepimize büyük görevler düşüyor. Ülkemizi giderek daha karanlık günlere sürükleyen iktidardan 24 Haziran günü kurtularak aydınlık bir geleceğe kavuşacağız. Demokrasimizi, özgürlüklerimizi, parlamenter sistemimizi, çocuklarımızı, gençlerimizi, tehdit altında olan geleceğimizi bu iktidardan kurtaracağız. Artık hep birlikte TAMAM diyeceğiz. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.