Binicioğlu kardeşler için güç birliği « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Nisan 2024 - 17:27

Binicioğlu kardeşler için güç birliği

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Suudi Arabistan’daki Binicioğlu kardeşlerin kurtarılması için bir araya geldi.

reklam
Binicioğlu kardeşler için güç birliği
Son Güncelleme :

08 Kasım 2022 - 22:51

252 views

Binicioğlu kardeşler için güç birliği

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Suudi Arabistan’daki Binicioğlu kardeşlerin kurtarılması için bir araya geldi.

Reklam

İki milletvekili Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüştüklerini birlikte yaptıkları açıklama ile duyurdu. Topal ve Yayman, “Binici kardeşlerimizin sağ salim bir biçimde hayatına devam etmeleri için Türkiye’ye getirilmesi konusunda gerekli girişimlerde bulunduk” dedi.
TOPAL: VATANDAŞIMIZIN CANI ÖNEMLİDİR
Cumhurbaşkanlığı dahil olmak üzere her platformda takip edeceklerini söyleyen Topal ve Yayman, vatandaşın can ve malının Türkiye Cumhuriyeti Devletine emanet olduğunu dile getirdi. Topal görüşmenin ardından yaptığı açıklamada; “Değerli Hataylı hemşehrilerim AK Parti Hatay milletvekilimiz Hüseyin Yayman ile beraber az önce mecliste değerli Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ile birlikte özellikle yurt dışında idam kararı alınan Binicioğlu Kardeşler ve Özçelik ile ilgili görüşme yaptık. Sağ olsunlar kendileri de ilgilendiler bu konu ile ilgili elinden geleni devlet olarak yapacaklarını da ifade ettiler. Ben gerçekten ilgilerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum kendilerine.

Reklam

YAYMAN: SÖZ KONUSU HATAY’SA GERİSİ TEFERRUATTIR
Biz Serkan Topal milletvekilimizle covid sürecinde de böyle Yurtdışından böyle Vatandaşlarımızın gelme noktasında ortak basın açıklamaları yapmıştık Biraz önce ye Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu beyefendi ile görüştük. Binicioğlu kardeşlerin İnşallah sağ salim hayatlarına devam etmesi Türkiye’ye getirilmesi konusunda gerekli girişimlerde bulunduğunu ve inşallah bu konuyu Cumhurbaşkanımız dahil olmak üzere Her platformda takip edeceğini Vatandaşlarımızın canının malının Türkiye Cumhuriyeti’ne emanet olduğunu dile getirdi. bir kez daha vekilimiz ile beraber şunu bir kez daha dile getireyim vatandaşımızın derdi bizim derdimiz Hataylı kardeşlerimizin derdi bizim derdimizdir. İnşallah bu kardeşlerimizin Sağ Salim bir şekilde Türkiye’ye getirilmesi noktasında Ne gerekiyorsa sonuna kadar takip edeceğiz. Şimdi sayın Mevlüt Çavuşoğlu bakanımıza görüştük gerekirse Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a da çıkıp yardımlarla isteyeceğiz. Biz tüm Hatay kamuoyuna bu bilgiyi paylaşmak vekilime de nezaketi için teşekkür ediyorum biriz beraberiz hep şunu söyledik söz konusu Hataysa gerisi teferruattır” dedi.

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.