BİLGİN: DEFNE’NİN SORUNU HEPİMİZİN SORUNUDUR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 22:37

BİLGİN: DEFNE’NİN SORUNU HEPİMİZİN SORUNUDUR

Defne Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Ahmet Bilgin, Defne için herkesi proje üretmeye çağırdı.

reklam
BİLGİN: DEFNE’NİN SORUNU HEPİMİZİN SORUNUDUR
Son Güncelleme :

11 Nisan 2021 - 13:56

175 views

Defne Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Ahmet Bilgin, Defne için herkesi proje üretmeye çağırdı. Bilgin konuyla ilgili yayınladığı açıklamada, “Hizmet üretmek için proje yapmak lazım. İlçe olduğumuz için imkanlarımız kısıtlı oluyor.. Projeleri uygulamak için hükümetin ve Hatay Büyükşehir Belediyesi desteği gerekir.

Bazı projeler içinde yurtiçi veya yurtdışı fonlardan destek alınabilir.. Hükümetten gerekli destekleri alamıyoruz bu kesin.. Ama yinede onlara da gidelim! Ancak madem, Defne Belediyesi ve Hatay Büyükşehir belediyesi CHP’li.. O zaman hizmeti ve desteği koparmanın yollarına bakacağız. Öncelikle 37 mahalle muhtarımızla toplantı yapıp eksiklikleri ve beklentileri belirleyeceğiz. Başkan Sayın İbrahim Güzel, 31 meclis üyesini yanına alıp Büyükşehir Belediyesi başkanı Sayın Lütfü Savaş’a projeler ve eksik hizmetler için gidip destek talep edeceğiz. Sonuç alırsak ne âla. Alamazsak başkan ve 31 meclis üyesi ile, ilçe veya il yönetimini (isterlerse) yanımıza alıp Ankara’ya, CHP genel merkeze gidip hizmet ve destek sözü alana kadar orada kalacağız. Diyelim ki, oradan da sonuç alamadık. Bu durumda CHP’nin kazandığı büyükşehir belediyelerine gidip, derdimizi anlatıp onlardan destek talep edeceğiz. Sonuç alır mıyız? Bence bu kararlılıkla ve kimsenin ipoteğinde kalmadan gidersek kesinlikle alırız.

reklam


BU ÖNERİLER DEFNE SEVDALISI BİRİSİNİN ÖNERİLERİDİR
Aynı zamanda bir komisyon oluşturup, Avrupa’daki dernek ve kuruluşlar ile iletişime geçip destekler için görüşmeler yapabiliriz. Buradan da güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Peki, birilerinin zoruna gider mi? Elbette birileri kendini paralayacaktır.!! Ama olsun bir kaç kişi kırılsın, kendini paralasın veya canı sıkılsın önemli değil.. Defne’de 160 bin insanın her gün mutsuz olmasından daha önemli değildir.! 2 yılı sıfır hizmet ve sıfır proje ile bitirdik. Kalan 3 yılımızı ya bu şekilde değerlendirip hizmet üreteceğiz yada heba edip geleceğimizi kendi ellerimizle bitirmiş olacağız. Halkımızın takdirine sunuyorum. Bir Defne, sevdalısının önerisi olarak burada kalsın” ifadelerini kullandı.

reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.