BEYZA, ŞİMDİ DE HAMZA EFENDİ MARKASIYLA DONDURMA SEKTÖRÜNDE « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 03:57

BEYZA, ŞİMDİ DE HAMZA EFENDİ MARKASIYLA DONDURMA SEKTÖRÜNDE

reklam
BEYZA, ŞİMDİ DE HAMZA EFENDİ MARKASIYLA DONDURMA SEKTÖRÜNDE
Son Güncelleme :

13 Nisan 2018 - 8:02

330 views

BEYZA, ŞİMDİ DE HAMZA EFENDİ MARKASIYLA DONDURMA SEKTÖRÜNDE

Bir süre önce “Hamza Efendi Baklava” markası ile tatlı sektörüne giren Beyza Piliç, şimdi de “Dondurma” sektörüne girdi.

Adana, Mersin ve Hatay illerinde “Hamza Efendi Baklava” adında şubeler açan Beyza Piliç, baklava ve tatlı satışıyla birlikte “dondurma” sektörüne de iddialı bir giriş yapıyor.

Havaların ısınmasıyla birlikte pek çok noktada müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı hedefleyen “Hamza Efendi Dondurma”, baklava satışlarında yakaladığı ivmeyi dondurma sektöründe de göstermek istiyor.

Beyza Piliç Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Necmettin Çalışkan, “Bize güvenen değerli müşterilerimize daha geniş bir ürün ve hizmet portföyü ile hizmet etmek arzusundayız. “Hamza Efendi Baklava” yoğun bir ilgi gördü. ‘Dondurma’ için de hazırlıklarımızı tamamladık. Perakende satış noktalarımızda ‘Hamza Efendi’ markası ile ‘Maraş usulü’ yeni dondurma ürünlerimizi sunuyoruz. Yeniliklerin öncüsü olarak vatandaşımıza güzel, temiz, sağlıklı ve güvenilir ürünler sunmaya devam edeceğiz’ dedi. (Haber Merkezi)

 

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.