Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu: ‘’Hatay’ın Kurtuluş Bayramı Kutlu Olsun’’ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 00:20

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu: ‘’Hatay’ın Kurtuluş Bayramı Kutlu Olsun’’

reklam
Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu: ‘’Hatay’ın Kurtuluş Bayramı Kutlu Olsun’’
Son Güncelleme :

25 Temmuz 2018 - 0:14

408 views

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu: ‘’Hatay’ın Kurtuluş Bayramı Kutlu Olsun’’

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu ,Hatay’ın Kurtuluş Bayramı ile ilgili bir basın açıklaması yayınladı. Basın açıklamasında Başkan Vurucu şunları söyledi: ‘’Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Kırk Asırlık Türk Yurdu, Düşman Elinde Esir Kalamaz” diyerek, dış politikalarında kazandığı en önemli başarılarından biri olan Hatay meselesi, Atatürk’ün üstün gayretleri ve izlemiş olduğu millî bir politika sonucu Misak-ı Millî sınırları içerisine Hatay’ı da katarak Kırk Asırlık Türk Yurdu’nu, düşman elinde bırakmamıştır.

Yine Hatay meselesinde, özverili çalışmalara imza atarak, ilimiz Hatay’ın Anavatana katılışında büyük emekleri olan, Hatay Devleti Cumhur-u Reisi Tayfur Ata Sökmen’e, Hatay Devleti Başvekili Dr. Abdurrahman Melek’e , Fransızlarla anlaşmaları yürüten dönemin Genelkurmay İkinci Başkanı Org. Asım Gündüz’e, Hatay’a giren Türk Askeri Birliği’nin Komutanı Albay Şükrü Kanatlı’ya, Ayşe Fitnat Hanım’a, Hatay’ın düşman işgalinden kurtulması için canını hiçe sayan çete birliklerini ve Hatay halkını bir kez daha saygı, minnet, özlem ve şükranla anıyorum. Ruhları şad mekânları cennet olsun’’ dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.