BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI: BELEDİYESPOR’DA YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 04:45

BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI: BELEDİYESPOR’DA YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU

reklam
BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI:  BELEDİYESPOR’DA YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU
Son Güncelleme :

15 Mayıs 2019 - 16:44

265 views

BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI:

BELEDİYESPOR’DA YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, spora ve sporcuya her zaman destek olacaklarını belirtti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yaptığı açıklamada İskenderun Belediye Spor kulübünün yeni yönetiminin oluştuğunu söyledi.

İskenderun belediyesporu hak ettiği noktaya taşıyacaklarını belirten bedava bonus Başkan Tosyalı,”bizler belediye olarak her zaman spora ve sporcuya destek olacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde takımızı en üst noktalara çıkartacağız. Takımımız bilindiği üzere Bölgesel Amatör Liginde mücadele ediyordu. Bu sezonda inşallah bir üst lige çıkmayı hedefliyoruz. Yeni yönetim kentimize İskenderun’a ve spor camiasına hayırlı olsun” dedi.

İskenderun Belediye Spor’un yeni yönetim kurulu şöyle oluştu:

Kemal Nadir Ünal (Başkan), Ahmet Keskin (Başkan Yardımcısı), Halit Arslan (Sayman), Mehmet Ali Dokuzoğlu (Genel Sekreter), Bünyamin Saraçoğlu (As Başkan), Suat Alpaydın (Genel Kaptan), Yağız Baysal (Futbol Şube Sorumlusu), Ergün Saydam (Altyapı Sorumlusu), Suphi Eğer (Federasyon Sorumlusu). (Haber Merkezi)

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.