Bebek: TÖB-SEN eğitim camiasının sorunları için sahada « Hatay Yeni Haber Gazetesi

3 Mayıs 2024 - 20:27

Bebek: TÖB-SEN eğitim camiasının sorunları için sahada

TÖB-SEN Muş İl Temsilcisi Serkan Bebek, Muş’ta eğitim camiasının sorunlarına yönelmeye devam ettiklerini belirtti.

reklam
Bebek: TÖB-SEN eğitim camiasının sorunları için sahada
Son Güncelleme :

08 Mayıs 2022 - 16:38

493 views

Bebek: TÖB-SEN eğitim camiasının sorunları için sahada

TÖB-SEN Muş İl Temsilcisi Serkan Bebek, Muş’ta eğitim camiasının sorunlarına yönelmeye devam ettiklerini belirtti.


MUŞ’u tek yetkili sendikası olduklarının altını çizen Bebek, girişimden olumlu sonuç alınamaması halinde bir basın açıklaması gerçekleştireceklerini açıkladı.
Bebek yaptığı açıklamada; “Muş’un tek etkili Sendikası olarak sorunlara çözüm ve mücadele yürütmeye devam ediyoruz. Kalabalıkların değil bilinçli iradeli ve teoriyi pratiğe geçiren somut adımların etki yarattığı anlayışla sendikal faaliyet yürüten TÖB-SEN Muş temsilciliği diğer sendikalar uyurken Muş’ta kamu emekçilerinin “ İlk yardım “ ile alakalı seminerde yaşanan mağduriyetine yönelik adımlar atmıştır. Uzak ilçelerden seminere katılan ve 2 günlük seminer için cebinden en az 400-600 tl harcamak zorunda kalan öğretmenlerin mağduriyetini çözecektir. Bugün Muş İl Milli Eğitim ile bir kez daha görüşme yaptık.

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

En geç Salı günü bu konuyu netleştiriyoruz. Bulanık ve Malazgirt’ten seminere katılan öğretmenlerin yolluk iaşe ve 1 gün konaklama ücreti alması gerekiyor. Yaptığımız görüşmeler neticesinde anladık ki bazı imkansızlardan ötürü uzak ilçelerdeki öğretmenler seminer için Muş merkeze geliyor. Kimsenin bir art niyeti yok seminer de değerli bir seminer ama biz TÖB-SEN olarak eğitim emekçilerinin özlük sosyal demokratik haklarını korumayı ilke edinmiş bir sendikayız. Burdan seminere katılan öğretmenlere çağrımız var. Konaklama, yol, yemek masraflarınızı faturalandırın ve faturalarınızı saklayın. Yol haritamız öncelikle bu işi mahkeme süreci olmadan karşılıklı anlayış içersinde çözmek. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımızın iyi niyetine de inanıyoruz. Olumlu sonuç alamazsak Çarşamba günü saat 18:30’da bu ilk yardım seminerinden ötürü öğretmenlerin yaşadığı mağduriyete yönelik Muş ve bir kaç ilde basın açıklamamız olacak ve süreci sendika olarak dava edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Reklam

Reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.