BAŞKAN YILMAZ’DAN MECLİS ÜYELERİNE FORMA HEDİYESİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 05:48

BAŞKAN YILMAZ’DAN MECLİS ÜYELERİNE FORMA HEDİYESİ

reklam
BAŞKAN YILMAZ’DAN MECLİS ÜYELERİNE FORMA HEDİYESİ
Son Güncelleme :

02 Mart 2021 - 16:50

125 views

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, belediye meclisi mart ayı olağan toplantısında meclis üyelerine forma hediye etti.

 

Toplantıda gündemin yanı sıra Bal liginden  belediye bünyesine alınan Nişrinspor’un isminin Antakya Belediyesi olarak değiştirilmesi görüşülerek oy birliği ile onaylandı.

Antakya Belediyesi Meclis toplantısının sonunda Belediye Meclis Üyelerine üzerinde isimlerinin yazılı olduğu formalar hediye edildi. Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz: “Belediyemizin futbol takımının formalarını da meclis üyelerimize bir hatıra olarak hediye ettik. Yol, su, park bahçe gibi yerel yöneticiliğin rutin işlerinin yanı sıra sosyal, kültürel, sportif faaliyetlerde de durmadan hizmete devam edeceğiz. ” dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.