BAŞKAN YILMAZ MUHTARLARI KONUK ETTİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Nisan 2024 - 15:20

BAŞKAN YILMAZ MUHTARLARI KONUK ETTİ

Antakya’yı yeniden imar eden kadronun başında çalışmalarına ara vermeden devam eden Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, her kesimden takdir görmeye devam ediyor

reklam
BAŞKAN YILMAZ MUHTARLARI KONUK ETTİ
Son Güncelleme :

14 Kasım 2023 - 15:10

145 views

BAŞKAN YILMAZ MUHTARLARI KONUK ETTİ

Antakya’yı yeniden imar eden kadronun başında çalışmalarına ara vermeden devam eden Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, her kesimden takdir görmeye devam ediyor.

95 mahalleye eşit ve kesintisiz hizmet vermeye devam eden Başkan Yılmaz, Karlısu Mahallesi Muhtarı Mehmet İncecik ve Defne ilçesine bağlı Armutlu Mahallesi Muhtarı Cüneyt Öfkeli ve beraberindeki heyeti belediyede misafir etti. Antakya Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olan muhtarlar, Başkan İzzettin Yılmaz’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

YILMAZ: ANTAKYA’YA HİZMET NAMUS BORCUMDUR

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, doğup büyüdüğü kent olan Antakya’ya hizmet etmenin kendisi için namus borcu olduğunu belirtti. Muhtarlara ziyaret için teşekkür eden Başkan Yılmaz, “Antakya’mız 6 Şubat’ta en çok yıkımı alan yerleşim birimi oldu. 40’tan fazla mahallemiz tamamen yok oldu. Haritadan silinecek noktaya geldi. Tüm bunlara rağmen, barış, hoşgörü ve kardeşlik kentimiz bu duruşunu bozmadı ve aynı birliği sergilemeye devam etti. Biz de Antakya Belediyesi olarak kentimizi yeniden ayağa kaldırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ne yapsak az gelir bu kent için ancak tüm imkanlarımızla sahadayız. Doğup büyüdüğümüz, bizlere ailemizi, evimizi, işimizi veren bu kente hizmet benim namus borcumdur” ifadelerini kullandı.

Başkan Yılmaz, muhtarlara ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.