BAŞKAN YILMAZ; “ DİNAMİK DENETİM MODELİ İÇİN HAZIRIZ. KURALLAR BELLİ; MASKE – MESAFE – TEMİZLİK.” « Hatay Yeni Haber Gazetesi

16 Nisan 2024 - 23:45

BAŞKAN YILMAZ; “ DİNAMİK DENETİM MODELİ İÇİN HAZIRIZ. KURALLAR BELLİ; MASKE – MESAFE – TEMİZLİK.”

reklam
BAŞKAN YILMAZ; “ DİNAMİK DENETİM MODELİ İÇİN HAZIRIZ. KURALLAR BELLİ; MASKE – MESAFE – TEMİZLİK.”
Son Güncelleme :

04 Mart 2021 - 11:18

137 views

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Kontrollü Normalleşme Dönemi çatısı altında İç İşleri Bakanlığı koordinasyonu ile yürütülecek olan “Dinamik Denetim Modeli” çalışmalarına ekiplerinin hazır olduğunu belirtti.

Başkan Yılmaz açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “Koronavirüs salgınının yayılımına bağlı olarak başlatılan Kontrollü Normalleşme Dönemi, ülkemiz genelinde esnafımımızı, işletmecimizi ve tabiki hemşerilerimizi rahatlattı. Özellikle Hatay’ımızın Orta Riskli olması hasebiyle kısmen açılan iş yerleri şehir ekonomisine yeniden canlılık kazandırdı. Ancak tüm bu hareketlenmenin salgının seyrini değiştirebilecek bir durum olması nedeniyle kontrolü ve tedbiri elden bırakmamak, Orta Risk grubunda olan şehrimizi Düşük Risk grubuna geçirebilmek her birimizin üzerine düşen bir görev. Bu kapsamda İç İşleri Bakanlığımız Koordinasyonunda başlatılan Dinamik Denetim Modeli için Antakya Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Ekiplerimiz şehir genelinde hemşerilerimizin sağlığını korumak, salgının yayılımını azaltmak amacıyla tüm iş yerlerinde hummalı bir denetim çalışmasına dahil oldular. Bu kapsamda Maske, Mesafe ve Temizli kurallarına uyulması konusunda azami özen gösterilmesini rica ediyor, kurallara uymayanlar için yasalar çerçevesinde işlem yapmaktan çekinmeyeceğimizi belirtmek istiyorum.

Pandemi koşulları çerçevesinde denetimleri sıklaştırmanın yanı sıra şehrimizin 95 Mahallesinde hemşerilerimizin sağlığını koruyabilmek amacıyla dezenfekte hizmetimiz de aralıksız devam ediyor.

Bu düşünceler ile Kontrollü Normalleşme Döneminin ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, çocuklarımızla, torunlarımızla kucaklaşabileceğimiz sağlıklı günlere kavuşmayı temenni ediyorum.”

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.