BAŞKAN YILMAZ; “AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET, MİNNET VE ŞÜKRANLA YÂD EDİYORUM.”   « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 09:36

BAŞKAN YILMAZ; “AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET, MİNNET VE ŞÜKRANLA YÂD EDİYORUM.”  

reklam
BAŞKAN YILMAZ; “AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET, MİNNET VE ŞÜKRANLA YÂD EDİYORUM.”   
Son Güncelleme :

15 Mayıs 2019 - 11:08

202 views

BAŞKAN YILMAZ; “AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET, MİNNET VE ŞÜKRANLA YÂD EDİYORUM.”

 

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz 15 Mayıs Hava Şehitlerini Anma günü münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

Başkan Yılmaz yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi; “ Vatanımıza ve Milletimize havadan gelebilecek tehlikelerin önlenmesi, savaş vukuunda Kara ve Deniz Kuvvetleri görevlerini yaparken havadan destek sağlanması amacıyla kurulan barışta ve savaşta çeşitli  görevler icra eden   Hava Kuvvetleri  Komutanlığı, çağdaş dünya havacılığı düzeyine yükselmek ve yurdun savunmasında, daha etkin bir şekilde yerini almak için büyük bir  gayret sarf etmektedir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk “İstikbal Göklerdedir ve “Göklerine sahip çıkamayan uluslar bağımsız olamazlar”  sözüyle havacılığın ve hava savunmasının önemini vurgulamıştır.

Hava Kuvvetlerimiz, dünyadaki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, en üstten en alt birimine kadar görevlerini en iyi şekilde yerine getirmekte, dünyada barış ve istikrarın sağlanabilmesi amacıyla, diğer ülkelerle girişilen ortak tatbikatlarda ülkemizi başarıyla temsil etmektedir.

Hava şehitlerimiz üstlendikleri zor ve önemli görevleri ifa ederken yüksek görev anlayışı ve vatan sevgisiyle hiç çekinmeden canlarını vermişlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle ay yıldızlı bayrağımızı göklerde gururla taşıyan Hava Kuvvetlerinde görev yapan askerlerimize ve ailelerine selâm ve sevgiler sunuyor, ilk Hava Şehit Pilotumuz Fethi Bey’den günümüze kadar vatanının savunulması uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi; saygı, minnet ve şükranla yad ediyorum  ” dedi. (Haber Merkezi )

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.