Başkan Yavuz’dan Şehidin 8 Aylık Çocuğuna Oyun Grubu « Hatay Yeni Haber Gazetesi

16 Nisan 2024 - 11:45

Başkan Yavuz’dan Şehidin 8 Aylık Çocuğuna Oyun Grubu

reklam
Başkan Yavuz’dan Şehidin 8 Aylık Çocuğuna Oyun Grubu
Son Güncelleme :

13 Haziran 2016 - 15:10

144 views

Hatay’ın Kırıkhan İlçe Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca’da PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş İrfan Mert’in 8 aylık bebeği için şehit evinin bahçesine oyun grubu kurdu.
Şehit Piyade Uzman Çavuş İrfan Mert’in Topboğazı Mahallesinde ikamet eden ailesine ziyarette bulunan AK Parti’li Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, 15 Mayıs 2016 tarihinde şehit babasını tabutu üzerinde uğurlayan Gülhan bebeğe, şehidin evinin bahçesine kurdurttuğu oyun grubu ile sürpriz yaptı. Başkan Yavuz, “Şehidimizin bizlere emaneti olan bebeğinin oynaması için evlerinin bahçesine oyuncak grubu kurduk. Evladımızın boynu bükük yaşamaması için devletimiz gerekeni yapıyor, bu konuda bizlerde elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ailemiz evlatlarını, bizlerde bir kahraman kardeşimizi kaybettik. Şehidimizi her zaman yüreğimizde taşıyacağız. Rabbim şehadetini kabul etsin, mekanını cennet eylesin, geride kalanlarına sağlık, sıhhat, afiyet ve sabırlar versin” dedi.

googletag.cmd.push(function(){
googletag.display(‘div-gpt-ad-1463407549250-146’);
});

googletag.cmd.push(function(){
googletag.display(‘div-gpt-ad-1463407549250-205’);
});

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.