Başkan Yardımcısı Timurlenk Bozoğlan Görevden Alındı « Hatay Yeni Haber Gazetesi

18 Nisan 2024 - 05:21

Başkan Yardımcısı Timurlenk Bozoğlan Görevden Alındı

Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Timurlenk Bozoğlan  görevden alındı.

reklam
Başkan Yardımcısı Timurlenk Bozoğlan Görevden Alındı
Son Güncelleme :

29 Mayıs 2023 - 22:31

817 views

Bozoğlan:”Herhangi Bir Gerekçe Gösterilmeksizin Görevden Alındım” 

Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Timurlenk Bozoğlan  görevden alındı.

Bozoğlan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada:”Sevgili Samandağ’lı hemşehrilerim 2019 yerel seçimlerinde siz değerli vatandaşlarımızın oylarıyla seçilmiş olduğum Samandağ Belediyesi ve Hatay Büyükşehir Belediyesi meclis üyeliğimle birlikte yürüttüğüm Samandağ belediye başkan yardımcılığı görevinden bugünkü tarihi itibariyle belediyemizin insan kaynakları müdürlüğü birimince tarafıma yapılan tebliğ ile belediye başkanı sayın Refik Eryılmaz tarafından herhangi bir gerekçe gösterilmeksizin belediye başkanı yardımcılığı görevinden alınmış bulunmaktayım.

Herhangi Bir Ayrım Yapmadan Yasalar Çerçevesinde Hizmet Ettim 

Görevde bulunduğum süre içerisinde herhangi bir ayrım yapmaksızın yasalar çerçevesinde gerektiği yerde inisiyatif alarak ve zaman mefhumu gözetmeksizin , gerek Samandağ belediyesinin imkanlarını ,gerek Hatay Büyükşehir Belediyesinin imkanlarını ,bazen de kendi maddi imkanlarımı kullanarak tüm Samandağ halkına hakkaniyetli ve eşit bir şekilde hizmet etmeye çalıştım, hizmet ettim.
Bugünkü tarih itibariyle samandağ belediye başkanlık görevim sona ermiş Samandağ Belediyesi ve Büyükşehir belediye meclis üyeliğim devam etmektedir.

Tüm Halkıma ,Kurumlara ve Mesai Arkadaşlarıma Teşekkür Ederim

Samandağ Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi olarak siz çok değerli halkıma bu sancılı süreçte depremin yaralarını sarma adına her zamankinden daha fazla hizmet etmeye devam edeceğimi belirtir, bugüne kadar şahsıma göstermiş olduğunuz teveccühten dolayı başta siz çok kıymetli halkıma ,Sayın muhtarlarımıza, kamu kurumları, müdür ve personellerine , mesai arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum”dedi. (Haber: Levent Aşkar)

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.