BAŞKAN YAMAN GELENEĞİ BOZMUYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 03:24

BAŞKAN YAMAN GELENEĞİ BOZMUYOR

reklam
BAŞKAN YAMAN GELENEĞİ BOZMUYOR
Son Güncelleme :

21 Şubat 2018 - 15:52

155 views

BAŞKAN YAMAN GELENEĞİ BOZMUYOR

Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, yıllardır düzenli olarak gerçekleştirdiği ve üzerinde hassasiyetle durduğu mahalle gezilerini sürdürüyor.

Aknehir Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla birebir görüşmeler yapan ve talepleri yerinde dinleyen Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman’a, Belediye Meclis Üyeleri Ayhan Mirioğlu, Aziz Karataş ve teknik ekibi eşlik etti.

Aknehir Mahallesi’ni ziyaret eden Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, Aknehir Mahalle Muhtarı Gassan Ekşi ile mahallenin eksikleri ve mahalle sakinlerinin talepleri hakkında görüşmelerde bulundu.

Aknehir Mahallesi’nde bulunan eski belediye binasını tadilattan geçirerek, Aknehir Mahallesi’ne Taziye Evi olarak kazandıracakları bilgisini veren Başkan Yaman, Taziye Evi’nin onarım çalışmalarının yakın zamanda tamamlanarak Aknehir halkının hizmetine açılacağı müjdesini verdi.

Aknehir Mahalle Muhtarı Gassan Ekşi, Defne Belediyesince Mahalleye kazandırılacak park ile mahallenin önemli bir ihtiyacının karşılanacak olmasından ötürü Başkan Yaman’a teşekkür etti.

Muhtar Ekşi, Aknehir Mahallesinde yer alan tarihi su çeşmesinin onarılarak halkın kullanımına hazır hale getirilmesinden dolayı da mahalleli olarak ayrıca memnun olduklarını dile getirdi.

MAHALLE SAKİNLERİNİN YAMAN SEVGİSİ

Vatandaşlarla tek tek sohbet ederek istek ve talepleri dinleyen Başkan Yaman’ı halk yoğun ilgi ve sevgiyle karşıladı.

Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman’ın mahallelerine gerçekleştirdiği ziyaret adına çok mutlu olduklarını ifade eden Aknehir Mahalle sakinleri: “Sorunlarımıza ve isteklerimize çözüm odaklı yaklaşıp, bizleri dinleyen, yanımızda olduğunu hissettiren, mahallemizin eksikleri ile yakinen ilgilenen Başkanımıza gönülden teşekkür ediyoruz.” sözlerine yer verdiler.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.