Başkan Yalçın’dan yoğun tempo « Hatay Yeni Haber Gazetesi

18 Nisan 2024 - 11:18

Başkan Yalçın’dan yoğun tempo

Yayladağılılar Derneği Başkanı Av Mehmet Yalçın, yoğun tempo çalışmalarını sürdürüyor.

reklam
Başkan Yalçın’dan yoğun tempo
Son Güncelleme :

15 Ocak 2023 - 17:55

284 views

Yalçın yoğun tempo

Yayladağılılar Derneği Başkanı Av Mehmet Yalçın, yoğun tempo çalışmalarını sürdürüyor.


Başkan Yalçın, Hatay Eğitim Bir-Sen 2. Nolu Şube Başkanı Mustafa Benli’yi ve Mustafa Kemal Üniversitesi’ne Rektör olarak atanan Veysel Eren’i dernek yönetimiyle birlikte ziyaret etti. Eğitim kurumlarının temsilcilerine yapılan ziyarette ana gündem maddesi de eğitim oldu. Başkan Yalçın, iki başkana da dernek yönetimini tanıtarak gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Başkan Yalçın, Benli’ye ve Eren’e kabullerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Yalçın, ziyaretlerle ilgili açıklamasında; “Yayladağlılar Derneği Olarak Hatay Eğitim Bir-Sen 2. Nolu Şube Başkanı Hemşerimiz Sayın Mustafa Benli’yi Makamında Ziyaret Ettik. Bizlere Yapmış Olduğu Nazik Evsahipliği İçin Kendisine Çok Teşekkür Ediyoruz.

Yayladağlılar Derneği Olarak Mustafa Kemal Üniversitesi’ne Rektör Olarak Atanan Değerli Hocamız Sayın Veysel Eren’e Hayırlı Olsun Ziyareti Gerçekleştirdik.

Prof. Dr. Veysel Eren Hocamızı Tebrik Ediyor, Görevlerinde Başarılar Diliyoruz” dedi.
Ziyaretler, çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.