BAŞKAN TOSYALI’DAN OKULLARA BOYA DESTEĞİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

29 Nisan 2024 - 22:44

BAŞKAN TOSYALI’DAN OKULLARA BOYA DESTEĞİ

reklam
BAŞKAN TOSYALI’DAN OKULLARA BOYA DESTEĞİ
Son Güncelleme :

29 Ekim 2022 - 9:35

217 views

BAŞKAN TOSYALI’DAN OKULLARA BOYA DESTEĞİ

İskenderun Belediyesi, İskenderun ve Belen’de eğitim veren bazı okulları ile ibadethanelerde kullanılmak üzere iç ve dış cephe boya dağıtımında bulundu.

Boyalar, Pirinçlik Büyükdere İlkokulu, Cırtıman İlkokulu, Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu, Belen Anadolu Lisesi, Kıcı İlkokulu, Kömür Çukuru Anadolu Lisesi, İlçe Müftülüğü yetkililerin katılımıyla belediye binası önünde gerçekleştirilen bir törenle sahiplerine teslim edildi.

BOYALAR SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ

Törende konuşan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Belediyemizden bugüne kadar talep edilen okullarımızın boya ihtiyaçlarını karşılamış durumdayız. Geçenlerde yaklaşık 90 tane okulumuzun boya ihtiyaç talepleri ilçe milli eğitim müdürlüğümüz tarafından tarafımıza bildirilmiş toplu olarak dağıtımını yapmıştık. Bugünde ilçe müftülüğümüz o paylaşımdan sonra kurslarının ve camilerinin boya ihtiyaçları olduğunu bildirdi.

REKLAM

Müftülüğümüzün bize bildirdiği liste doğrultusunda bugün kendilerine boyaları teslim ediyoruz. Bunu gören Belen İlçe Milli Eğitim müdürlüğünün de talepleri oldu. Onların da taleplerini bugün teslim ediyoruz. şu an itibariyle belediyemizden boya talep eden tüm kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçlarını şu an teslim etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Eğitim kurumlarımıza katkı sunmaya elimizden geldiğince devam edeceğiz” dedi. Başkan Tosyalı konuşmasının sonunda Cumhuriyet Bayramımızın da yarın coşkuyla kutlanacağını söyledi. İskenderun Belediyesi tarafından tedarik edilen iç ve dış cephe boyaları sahiplerine teslim edildi.

 

REKLAM

REKLAM

Reklam

Reklam

 

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.