BAŞKAN TOSYALI: EĞİTİME DESTEĞİMİZ SÜRECEK « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 04:52

BAŞKAN TOSYALI: EĞİTİME DESTEĞİMİZ SÜRECEK

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenlerle bir araya gelen İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Dünyanın en kutsal ve en eski mesleklerinden birinin hiç kuşkusuz öğretmenlik olduğunu söyledi

reklam
BAŞKAN TOSYALI: EĞİTİME DESTEĞİMİZ SÜRECEK
Son Güncelleme :

25 Kasım 2022 - 12:02

215 views

BAŞKAN TOSYALI: EĞİTİME DESTEĞİMİZ SÜRECEK

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenlerle bir araya gelen İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Dünyanın en kutsal ve en eski mesleklerinden birinin hiç kuşkusuz öğretmenlik olduğunu söyledi.

Başkan Tosyalı, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Belediyeye ait Doğan Restaurant Cafede düzenlenen programında kentimizde bulunan okul idarecileri ve öğretmenler ile bir araya geldi.

Düzenlenen programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, eğitim camiasının her zaman yanlarında olduklarını belirterek şöyle konuştu:

“Ülkemizin aydınlık geleceği için yarınlarımızı emanet ettiğimiz çocuklarımızı ve gençlerimizi yetiştirirken özveriyle çalışan öğretmenlerimiz, çok kutsal ve onurlu bir mesleği icra etmektedirler.

Yeni nesilleri, bir anlamda ülkemizin geleceğini emanet ettiğimiz fedakâr öğretmenlerimizin varlığı, milletimize daima güven vermektedir. Ayrıca Belediye olarak göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar eğitime destek olmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin Kurucusu ve Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş Öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Tosyalı, Kaymakam Demiryürek öğretmenlere hediyeler takdim etti.

Başkan Tosyalı ayrıca 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Belediye Meclis Salonunda düzenlenen programda ilçede görev yapan kıymetli öğretmenlerimize dağıtılmak üzere hediyelerini okul idarecilerimize teslim etti.

Reklam

Reklam

 

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.