BAŞKAN SAVAŞ’TAN KINAMA MESAJI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

18 Nisan 2024 - 08:19

BAŞKAN SAVAŞ’TAN KINAMA MESAJI

reklam
BAŞKAN SAVAŞ’TAN KINAMA MESAJI
Son Güncelleme :

04 Şubat 2018 - 10:02

126 views

BAŞKAN SAVAŞ’TAN KINAMA MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Suriye’nin Afrin bölgesindeki terör örgütü mevzilerinden ateşlenen roketlerin Hatay’ın Reyhanlı ilçesine düşmesi sonucu yaşamını yitiren Rıfat Sinirli ve Ahmet Şanverdi için baş sağlığı mesajı yayımladı.

Suriye’nin Afrin bölgesinden teröristler tarafından atılan roketlerin Reyhanlı’da Fidanlık Mahallesi’nde düşmesi sonucunda yaşamını yitiren Rıfat Sinirli ve Ahmet Şanverdi için baş sağlığı dileyen Başkan Savaş, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin bölgede yürütmüş olduğu Zeytin Dalı Harekâtı terör örgütleri Afrin tarafından temizleninceye kadar devam edecektir. Gözünü kan bürümüş terör örgütlerinin hain saldırısı sonucu hemşehrimizin yaşamını yitirdiğini ve bölgede yaralıların da olduğunu üzüntü içerisinde öğrendim. Menfur saldırıyı gerçekleştirenleri ve terör faaliyetleriyle insan canına kasteden karanlık zihniyetleri şiddetle kınıyorum. Hain saldırıda yaşamını yitiren hemşehrimize Allah’tan rahmet,  ailesine ve tüm Türk halkına sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.