BAŞKAN SARI’DAN ,10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 16:23

BAŞKAN SARI’DAN ,10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

reklam
BAŞKAN SARI’DAN ,10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI
Son Güncelleme :

10 Kasım 2017 - 9:00

244 views

BAŞKAN SARI’DAN ,10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 79’uncu yılı dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Sarı, mesajında, toplumun her kesimini kucaklayan, adını dünya tarihine yazdıran büyük bir liderin, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 79’uncu yılında, saygıyla, sevgiyle ve rahmetle andığını vurguladı. Başkan Rıfat Sarı, mesajında şunlara yer verdi:

“10 Kasım’ları bir matem, bir yas günü olarak görmüyoruz. Bizler 10 Kasım’ları, onun ‘Hiç dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla ve asla yorulmazlar’ sözünün ışığında, fikirlerine ve gösterdiği hedeflere ulaşmak için daha çok çalışmamız ve her zamanki gibi bir ve beraber olmamız gereken bir gün olarak gördük. Büyük Atatürk bize, ülke için vatan için bayrak için ve kutsal saydığımız değerler için çalışmayı, gayret etmeyi, yılmamayı, ümit etmeyi, fedakarlığı öğretti. Ona olan sevgimizi ancak ve ancak ondan öğrendiklerimizi hayata geçirerek gösterebiliriz. Şunu gururla söyleyebilirim ki Türkiye, Türkiye, Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda ilerlemesini kararlılıkla sürdürmektedir. Aziz milletimizin 15 Temmuz’da ortaya koyduğu mücadele bu mesajı aldığının en açık delilidir. Engin düşünceleriyle bağımsızlığın, bölünmez bütünlüğün ve barış içinde bir dünya düzeninin simgeleşen ismi olan Büyük Önder Atatürk, hiç kuşkusuz tüm Dünya devletleri tarafından da örnek alınan, sevgi ve saygı ile anılan büyük bir deha ve devlet adamıdır.”

Başkan Sarı, ebediyete intikalinin 79’uncu yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, onun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını bir kez daha şükran ve rahmetle andığını belirtti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.